conveyor belt overlord
80+ Silver
Evet başlıkta ki hariç bir sorum daha var kaç p destekler benim pc özellikleri = işlemci 3500x ekran kartı 5700xt
gaming gecesinde asus tuf 165hz monitör giriyor bekle derimEvet başlıkta ki hariç bir sorum daha var kaç p destekler benim PC özellikleri = işlemci 3500x ekran kartı 5700xt
Evet başlıkta ki hariç bir sorum daha var kaç p destekler benim PC özellikleri = işlemci 3500x ekran kartı 5700xt
Knk senin attığın monitör ile diğerlerinin attığı asus monitör arasında ne fark var söylermisinÖnerim budur, özelliklerine göre f/p ve çok güzel bir monitör.Philips 242E1GAJ 23.8" 144Hz 1ms HDMI+Display FreeSync Monitör Fiyatı - Trendyol
Philips 242E1GAJ 23.8www.trendyol.com
Büyüklüğü zaten gayet iyi, VA panel fakat kontras oranı parlaklığına felan bakacak olursak IPS panele çok yakın bir VA panel, Freesync destekli, 1MS 144HZ bir monitör.
Dahili hoparlörü de mevcut
Renk olarak o IPS olduğundan daha canlıdır ama emin ol benim attığımla arasında ahım şahım fark yok çünkü kaliteli bir VA panel.Knk senin attığın monitör ile diğerlerinin attığı asus monitör arasında ne fark var söylermisin
anladım sağolunRenk olarak o IPS olduğundan daha canlıdır ama emin ol benim attığımla arasında ahım şahım fark yok çünkü kaliteli bir VA panel.
Ayrıca oyun oynayacaksan IPS tepki süresi en yavaş panel, ghosting olayı yaşayabilirsin ve bu durum canını sıkabilir, ben olsam benim attığımı alırdım.
Oyuncular genelde ya TN, yada VA panel tercih eder.
Hocam bütçeyi biraz aşıyor ama (!)
Aynı şeyi yazmaya geldim ama benden önce davranmış arkadaşÖnerim budur, özelliklerine göre f/p ve çok güzel bir monitör.Philips 242E1GAJ 23.8" 144Hz 1ms HDMI+Display FreeSync Monitör Fiyatı - Trendyol
Philips 242E1GAJ 23.8www.trendyol.com
Büyüklüğü zaten gayet iyi, VA panel fakat kontras oranı parlaklığına felan bakacak olursak IPS panele çok yakın bir VA panel, Freesync destekli, 1MS 144HZ bir monitör.
Dahili hoparlörü de mevcut
bir ara bunlar vardı ekşi tadı ağzıma geldi görünce .DHocam bütçeyi biraz aşıyor ama (!)