Arkadaşlar mouse boyutu sorucaktım

Ben logitech g 102 kullanıyorum bu mosuse küçük el için iyi yan 18 13 arası için ideal ve sadece pençede rahat edersin ani internette gezerken plam kullanıyosan rahatsız edebilir eğer okeysen efsane rahat ve sadece fps ve battleroyal oyunlaında rahat edersin yoksa alma gamepower ursa yada rampage flare al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben logitech g 102 kullanıyorum bu mosuse küçük el için iyi yan 18 13 arası için ideal ve sadece pençede rahat edersin ani internette gezerken plam kullanıyosan rahatsız edebilir eğer okeysen efsane rahat ve sadece fps ve battleroyal oyunlaında rahat edersin yoksa alma gamepower ursa yada rampage flare al
13 18 cm arası

ag
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 18 cm arası
agam boyutlarını tam atarmısın cmlerini ölçüp benim bu mouse boylam olarak 12cm en olarak 6 ve çok rahat ediyor elim

https://www.hepsiburada.com/a4-tech-x5-22d-optik-mouse-pm-bd61560-yorumlari bu ürünü kulllanıyorum bayadır logitech g 102 alıcam elime tam oturur mu pençe olarak kulanıyorum
Hocam rahat etmek ne kullandığınız mouse tan g102 ye geçerseniz baya rahat edersiniz 6 aydır kullanıyorum mouse bende de var g102 eskiden şunu kullanıyordum
G102 ye geçtim baya rahat ettim tavsiye ederim mouse ama pençe şeklinde tutuyorsanız yanında mousepad mallesef gelmiyor

Hocam rahat etmek ne kullandığınız mouse tan g102 ye geçerseniz baya rahat edersiniz 6 aydır kullanıyorum mouse bende de var g102 eskiden şunu kullanıyordum
G102 ye geçtim baya rahat ettim tavsiye ederim mouse ama pençe şeklinde tutuyorsanız yanında mousepad mallesef gelmiyor
agam elin kaç cm soruyorum ama :D aklımda kalacak

Arkadaşlar benim orta parmaktan bilek ucuna kadar 19-20 cm, çok sıkıntı çeker miyim

Geri