amdsaolsun
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,930
- İsim
- Efe GÖKKURT
- İlgilendiği Kategoriler
- BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
- gokkurtefe
Arkadaşlar şöyleki ben oyun oynamayı ve de oyun yazmayi sevebileceğmi düşünüyorum çünkü eskiden kod yazarken zevk alıyordum diyebiliriz hani o hata vermeden çalışan kodlar varya insanı tatmin etmesi gibi bişey yok neyse şimdi ben bir 3d oyun yapmayı düşünüyorum, oyunun bir bölümü de aklımda sınavlardan sonra senaryoyu yazacağım gibi ancak şurada kararsız kaldım ki oyunu ya da yazacağım programı bir şahıs tarafından(oyuncu) tarafından yönetilmesini biraz da açık sözlü olmak gerekirse istemiyorum çünkü ne kadar oyuncu o oyunu oynarsa o kadar oyunu tasarlamak daha zor olacaktır(harita olarak) ve ben de haritayı geliştireceğime karakterlerin animasyonunu vs geliştiririm diyorum hem de bu sayede de izleyeceğimiz film de diyebiliriz daha da düşük pc yanlısı olur diye düşünüyorum şimdi ben bu oyunu ya da film i diyelim artık nasıl yapmalıyım film yaparsam da izlenimi nerelerde yayınlayabilirim steam de filan bilmiyorum film bölümü varmı ama yayınlarsamfilm tadında tutarmı iyi bir senaryo ve animasyon ile
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama
Yaşım 14 daha pc yok ama virüs filan geçerse pc toplayabilirim belki 2 3 yılda (hayatın göstereceklerini belli olmaz belki 4 yıl belki 1,5 yıl) o zamana kadar da senaryonun üzerinden 50 kere geçerim
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama
Yaşım 14 daha pc yok ama virüs filan geçerse pc toplayabilirim belki 2 3 yılda (hayatın göstereceklerini belli olmaz belki 4 yıl belki 1,5 yıl) o zamana kadar da senaryonun üzerinden 50 kere geçerim