CheckMateMaster
80+ Bronze
hocam mesala 60 gb oyun ama103 gb yüklüyor yardım edin lütfeno oyun nasıl 10 gb oluyor 103gb yazıyor
epicle alakalı bir şey miÇözemediler şu problemleri bir türlü, durdurup sağ alttan exit yapıyorum tekrar açıp devam et diyorum düzeliyor bende.
ben epicten okadar oyun ındırdım boyle bıseyle karsılasmadım ayrıca evet oyun 60 gb steamden ındırmısım bendehocam mesala 60 gb oyund 103 gb yardım edin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
epicle alakalı bir şey mi
nasıl yapacağım pcle mi alakalıdırben epicten okadar oyun ındırdım boyle bıseyle karsılasmadım ayrıca evet oyun 60 gb steamden ındırmısım bende
pc ile alakası oldugunu sanmıyorum epıcle alakalıdır 60gb ınınce durur herhalde zaten oyun 60 gb ıstesede ındıremez 100gbnasıl yapacağım pcle mi alakalıdır
epici silip birdaha yükleyeceğim cuma günü oyun yükleyeceğim dedim başıma gelene bak yazılı haftası zatenpc ile alakası oldugunu sanmıyorum epıcle alakalıdır 60gb ınınce durur herhalde zaten oyun 60 gb ıstesede ındıremez 100gb
bişey olmaz hocam 10 mb ındırme yapıyorsun 2 satte ıner zatenepici silip birdaha yükleyeceğim cuma günü oyun yükleyeceğim dedim başıma gelene bak yazılı haftası zaten
pc zaten 10mb yüklüyor offpc ile alakası oldugunu sanmıyorum epıcle alakalıdır 60gb ınınce durur herhalde zaten oyun 60 gb ıstesede ındıremez 100gb
tamam işte 2 saate ınerpc zaten 10mb yüklüyor off
hocam 16.00 dan beri yüklüyorum içerde ders çalışıyordum bi baktım yüklenmemiş sıkıldım bu iştenbişey olmaz hocam 10 mb ındırme yapıyorsun 2 satte ıner zaten
inşanlah hocam yardımlarınız için teşekkürlertamam işte 2 saate ıner