kasım ındırımlerınde tek tek toplamak mantıklı olabılır belkı dıye sodumHazır sistemler tek tek toplamaya göre daha ucuz oluyor o yüzden hazır sistem düşün ve eğer bilgisayar konusunda bilgin yoksa incehesap itopya gibi sitelerden hazır sistemlere bak eğer darboğaz olur mu veya malzemeler kaliteli mi gibi sorular kalırsa aklında youtube den ürün incelemelerini ve oyun performans sistemlerine bakabilirsin
vatan medıamkrt falan kazık kuzuk topluyor parcalardan anlıyorum ama tek tek herseyı toplamayı beceremeyebılırım anakart falan cok fazla detay varBazı siteler hazır sistemleri kapatmış ona dikkat et. Bence en güzeli tek tek kendin toplaman. Bilmiyorsan bilgisayarcıya toplatırsın.
vatan medıamkrt falan kazık kuzuk topluyor parcalardan anlıyorum ama tek tek herseyı toplamayı beceremeyebılırım anakart falan cok fazla detay var
kendimde anlıyorum sadece butce kısmında kafa karısıklıgı yasadım cok fazla parca var belkı benımle aynı paraya toplayp lıste cıkaran bı arkadas vardır dıye sorayım dedımVatan falan değil, mahallende normal bilgisayarcı yok mu? Ya da bilgisayardan anlayan bir arkadaşın. Yani Youtube'da da deli gibi rehber var.
Hiç uğraşamam dıyorsan gayet güzel sistem bir kaç özelleştirme yaparak 37-38 bandına çıkabiliriz tek tek toplamaya kalksan daha tuzlu çıkabilir fatura. (ram ile 38 olsun dersen yoksa 35e ssd kasa kule sogutucu yükseltebilirsin)
![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com