Arkadaslar pc toplama hakkında detaylı yardıma ıhtıyacım var

egegegege

80+
Reaksiyon skoru
16
40k bütcem var bu kasım ındırımınde bı pc alıcam ekran kartı tercıhım nvıdıa tek tek mı toplamalıyım yoksa hazır sıstemmı bu konuda yardımcı olucak arkadas varmı toplamam konusunda tmamaen bılgısızım yardımlarınızı beklıyorum

Hazır sistemler tek tek toplamaya göre daha ucuz oluyor o yüzden hazır sistem düşün ve eğer bilgisayar konusunda bilgin yoksa incehesap itopya gibi sitelerden hazır sistemlere bak eğer darboğaz olur mu veya malzemeler kaliteli mi gibi sorular kalırsa aklında youtube den ürün incelemelerini ve oyun performans sistemlerine bakabilirsin

kas
Hazır sistemler tek tek toplamaya göre daha ucuz oluyor o yüzden hazır sistem düşün ve eğer bilgisayar konusunda bilgin yoksa incehesap itopya gibi sitelerden hazır sistemlere bak eğer darboğaz olur mu veya malzemeler kaliteli mi gibi sorular kalırsa aklında youtube den ürün incelemelerini ve oyun performans sistemlerine bakabilirsin
kasım ındırımlerınde tek tek toplamak mantıklı olabılır belkı dıye sodum

Belki dediğim gibi hazır sistemlere bak kasım indirimlerinde bide ayrı ayrı topla hangisi ucuzsa olu al

Bazı siteler hazır sistemleri kapatmış ona dikkat et. Bence en güzeli tek tek kendin toplaman. Bilmiyorsan bilgisayarcıya toplatırsın.

Bazı siteler hazır sistemleri kapatmış ona dikkat et. Bence en güzeli tek tek kendin toplaman. Bilmiyorsan bilgisayarcıya toplatırsın.
vatan medıamkrt falan kazık kuzuk topluyor parcalardan anlıyorum ama tek tek herseyı toplamayı beceremeyebılırım anakart falan cok fazla detay var

vatan medıamkrt falan kazık kuzuk topluyor parcalardan anlıyorum ama tek tek herseyı toplamayı beceremeyebılırım anakart falan cok fazla detay var

Vatan falan değil, mahallende normal bilgisayarcı yok mu? Ya da bilgisayardan anlayan bir arkadaşın. Yani Youtube'da da deli gibi rehber var.

Vatan falan değil, mahallende normal bilgisayarcı yok mu? Ya da bilgisayardan anlayan bir arkadaşın. Yani Youtube'da da deli gibi rehber var.
kendimde anlıyorum sadece butce kısmında kafa karısıklıgı yasadım cok fazla parca var belkı benımle aynı paraya toplayp lıste cıkaran bı arkadas vardır dıye sorayım dedım

Hiç uğraşamam dıyorsan gayet güzel sistem bir kaç özelleştirme yaparak 37-38 bandına çıkabiliriz tek tek toplamaya kalksan daha tuzlu çıkabilir fatura. (ram ile 38 olsun dersen yoksa 35e ssd kasa kule sogutucu yükseltebilirsin)

Bu sistemi tek tek toplayınca, kasa ve PSU hariç 35.887 oluyor. Daha soğutucu falan da eklenecek.

Geri