- Konu Sahibi Konu Sahibi
i3 10100f görüntü değil hiç fan falan oynamadı ışık falanda olmadıİşlemcinizde dahili grafik birimi yoksa çalışmaz zaten. İşlemciniz nedir?
i3 10100f görüntü değil hiç fan falan oynamadı ışık falanda olmadıİşlemcinizde dahili grafik birimi yoksa çalışmaz zaten. İşlemciniz nedir?
İşlemcinizin grafik birimi yok çalışmaması normal. Ekran kartınızı takınca sorun olmayacaktır.i3 10100f görüntü değil hiç fan falan oynamadı ışık falanda olmadı
görüntü için değil kasa powera basınca fan falanda oynar bu hiç olmadı bozuk mui3 10100f görüntü değil hiç fan falan oynamadı ışık falanda olmadı
Hayır hocam, çalışmaz. Sistem bozuk değil. Ekran kartınızı takın lütfen.görüntü için değil kasa powera basınca fan falanda oynar bu hiç olmadı bozuk mu
ekran kartı olmasa bile anakart işigi yanmazmı sizce fan falan oynamazmıİşlemcinizin grafik birimi yok çalışmaması normal. Ekran kartınızı takınca sorun olmayacaktır.
Hayır, oynamaz.ekran kartı olmasa bile anakart işigi yanmazmı sizce fan falan oynamazmı
eyw içimi soğutun kardeşim bende diyorum bozdum galiba bunuHayır, oynamaz.
Rica ederim.eyw içimi soğutun kardeşim bende diyorum bozdum galiba bunu
F_panel bağlantısı yaptınızmı?her şey sıfır taktım ne anakart ışığı falan hiçbirşey yanmadı fanda falan oynamada yok hiçbirşey olmadı
aynn baktım yine bir şey yok demir ile yapmaya çalıştım olmadıF_panel bağlantısı yaptınızmı?
anakart işigi yanmadı fan bile dönmediF_panel bağlantısı yaptınızmı?
Bilgim yok.İşlemcide dahili grafik birimi olmasa bile fanları döndürür ve BIOS'a girebilir diye biliyorum ama?
@epica59 ben mi yanlış biliyorum?