Arkadaşlar pubg ile ilgili bir fikir verin lütfen

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
Sorun şu arkadaşımla bende aynı özelliklere sahip laptop var onunki monster benimki msi
ekran kartlarımız onda 1650 var bende 1650 ti
işlemci olarak ikimizde de 10750h var
onun ram 16 benim 8
Pubg ücretsiz olunca aldık indirdik ikimizde ssd lere bi girdik o 130 fps ben 50 60 hatta bazen 40 kafayı yedim gerçekten birazda koydu bana ben laptopumu onunkinden daha pahalıya almıştım yani ram den dolayı öyle dicem hiç sanmıyorum neden böyle arkadaşlar çoğu oyunda da bende daha yüksek fps alıyor hemen hemen bide ben pubg girince çözünürlük full hd olmasına rağmen sanki bi bulanıklık var laptoptan çok memnundum ama bu olay kafamı çok kurcalamaya başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun şu arkadaşımla bende aynı özelliklere sahip laptop var onunki monster benimki msi
onun ram 16 benim 8
PUBG ücretsiz olunca aldık indirdik ikimizde ssd lere bi girdik o 130 fps ben 50 60 hatta bazen 40 kafayı yedim gerçekten birazda koydu bana ben laptopumu onunkinden daha pahalıya almıştım yani ram den dolayı öyle dicem hiç sanmıyorum neden böyle arkadaşlar çoğu oyunda da bende daha yüksek fps alıyor hemen hemen bide ben PUBG girince çözünürlük full hd olmasına rağmen sanki bi bulanıklık var laptoptan çok memnundum ama bu olay kafamı çok kurcalamaya başladı

Son düzenleme:
Nvidia denetim masasından ayar yaptınız mı?

onun ram 16 benim 8
PUBG ücretsiz olunca aldık indirdik ikimizde ssd lere bi girdik o 130 fps ben 50 60 hatta bazen 40 kafayı yedim gerçekten birazda koydu bana ben laptopumu onunkinden daha pahalıya almıştım yani ram den dolayı öyle dicem hiç sanmıyorum neden böyle arkadaşlar çoğu oyunda da bende daha yüksek fps alıyor hemen hemen bide ben PUBG girince çözünürlük full hd olmasına rağmen sanki bi bulanıklık var laptoptan çok memnundum ama bu olay kafamı çok kurcalamaya başladı

onun ram 16 benim 8
Çözebildin mi kanka sorunu bende de aynı sorun var

1-ayarlariniz farklı olabilir .
2-ram farkından dolayı olabilir

Çözebildin mi kanka sorunu bende de aynı sorun var
Hayır çözemedim sinirlendim ve oyunu sildim onun yerine ac orginis indirip oynadım rahat rahat daha da denemeyeceğim sen çözersen belki bana uplarsın

1-ayarlariniz farklı olabilir .
2-ram farkından dolayı olabilir
Ayarlarımız tamamen aynı ama ek 8gb ram o kadar fark yaratamaz sanmıyorum belkide öyledir ama

Hayır çözemedim sinirlendim ve oyunu sildim onun yerine ac orginis indirip oynadım rahat rahat daha da denemeyeceğim sen çözersen belki bana uplarsın

Ayarlarımız tamamen aynı ama ek 8gb ram o kadar fark yaratamaz sanmıyorum belkide öyledir ama
Nvdia performans ayarlarını yap ve oyunu nvdia ekran kartıyla çalıştırdığından emin ol pil ağalarından yüksek performansa al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,739
Üyeler
184,973
Son üye
Eray01982
Geri