Hocam ne kadara topladınızAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülessd okuma yazma değerleri 7300/6400
98.357 TLHocam ne kadara topladınız
bakayım 1 dkekran kartı ve kasanın boyutlarına baktınız mı içine girebiliyorsa bi sıkıntı yok gibi
Hocam bence gayet iyi ama renk uyumsuzluğu kötü durur gibime geldi ama görüntğ önemli deil diyorsan güzel bence98.357 TL
Bendede 5070 ti var atx kadalra giriyorekran kartı ve kasanın boyutlarına baktınız mı içine girebiliyorsa bi sıkıntı yok gibi
renk uyumsuzluğu yok sitede problem var öyle görünüyoHocam bence gayet iyi ama renk uyumsuzluğu kötü durur gibime geldi ama görüntğ önemli deil diyorsan güzel bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bendede 5070 ti var atx kadalra giriyor
anlayamadımHocam bence gayet iyi ama renk uyumsuzluğu kötü durur gibime geldi ama görüntğ önemli deil diyorsan güzel bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bendede 5070 ti var atx kadalra giriyor
45cm kasa yanlamasına rahat sığar yaekran kartı ve kasanın boyutlarına baktınız mı içine girebiliyorsa bi sıkıntı yok gibi
5070 ti yerine 9070 xt öneririm daha ucuzAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülessd okuma yazma değerleri 7300/6400
nvidia tercih ediyorum ve dlss ile yeni oyunlarda çok fark oluyor5070 ti yerine 9070 xt öneririm daha ucuz
Onlar sahte fps ben saf gücü tercih ederim herzaman 1000 fps verse nolacak sahte önemli olan kas gücünün iyi olması lazım bence ben olsam 5000 serisi almam hem fiyatları Stok sorunundan dolayı kabarıknvidia tercih ediyorum ve dlss ile yeni oyunlarda çok fark oluyor
Ben olsam 5070 ti için vermem5070ti Sistem için bu kadar para vermek...