Neler Yeni

Arkadaşlar Sosyal Anskiyetem var yardım edermisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuğra Kılıçlı
merhabalar şuanda yaşadıgım sorunları anlatayım daha ilerlemeden çözmek istiyorum
1-Bütün insanlarla göz teması kurmaktan kaçınıyorum kurdugumda gereksiz strese giriyorum
2-İnsanlarla konuşurken gereksiz stres yaşıyorum(yıllardır tanıdıgım 1 arkadaşım hariç)
3-okul gibi toplu yerlerde herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum ve strese giriyorum
bunları nasıl çözüceğim lütfen yardım edermisiniz en çok strese girdiğim konuşurken oluyor

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Kaan
merhabalar şuanda yaşadıgım sorunları anlatayım daha ilerlemeden çözmek istiyorum
1-Bütün insanlarla göz teması kurmaktan kaçınıyorum kurdugumda gereksiz strese giriyorum
2-İnsanlarla konuşurken gereksiz stres yaşıyorum(yıllardır tanıdıgım 1 arkadaşım hariç)
3-okul gibi toplu yerlerde herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum ve strese giriyorum
bunları nasıl çözüceğim lütfen yardım edermisiniz en çok strese girdiğim konuşurken oluyor
Valla anca psikologla falan konuşursan olura kavuşur bu işler. Bizim sınıf başkanı da sosyal anksiyetem var diyordu ama adam hem sınıf başkanı hemde sınıfta sosyalleşmediği bir tane adam yok anlamadım tam o yüzden en iyisi psikolog.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuğra Kılıçlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psikolog dışında kimse sana bu konuda sağlıklı bir tavsiye veremez. Psikolojik destek almanı tavsiye edebilir sadece
Valla anca psikologla falan konuşursan olura kavuşur bu işler. Bizim sınıf başkanı da sosyal anksiyetem var diyordu ama adam hem sınıf başkanı hemde sınıfta sosyalleşmediği bir tane adam yok anlamadım tam o yüzden en iyisi psikolog.
okadar ileri seviye değil yeni olmaya başladı psikologlug bir iş oldugunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuşabiliyorum göz teması kuruyorum fakat bu iş uzayınca strese giriyorum

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
sebebini aramalısın kendinde. Neden konuşamıyorsun? Kendine değer vermeyi öğren. Korkma kimseden. Sebebini bulduğunda da çöz. Karşındaki de insan, sende. O da etten, sende ettensin. Hata yaparsın, karşındaki de yapar. Kendini yormamaya bak bunlara takıp, rahatla. Bende çok çekingen, utangaçtım. Sonra bir yerde işe girdikçe, insanlarla konuşup tanışınca açıldım. Kimseden çekinme, karşındaki seni bilmiyor tanımıyor. Yargılarsa da kendi ayıbı, pırlanta gibi çocuksun. Kimse için kendini üzmene, yıpratmana değmez.

Rulep

80+ Gold
Psikologa gitsen tavsiyeleri çözüme kavuşturacağını sanmıyorum bu işin üstüne düşmen gerekir. Bu aslında iyi bir şey çünkü bu durumdan rahatsızlık olduğun için rahat olamıyorsun.İnsanlarla konuşa konuşa atlayacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuğra Kılıçlı
Psikologa gitsen tavsiyeleri çözüme kavuşturacağını sanmıyorum bu işin üstüne düşmen gerekir. Bu aslında iyi bir şey çünkü bu durumdan rahatsızlık olduğun için rahat olamıyorsun.İnsanlarla konuşa konuşa atlayacaksın
mesela okuldayken parmak kaldırdıgımda elim titriyor sebebini bilmiyorum tahtada kasılıyorum ama kontrol edebiliyorum biraz sosyal mekanlarda takılırsam düzeleceğini düşünüyorum inşallah

Rulep

80+ Gold
mesela okuldayken parmak kaldırdıgımda elim titriyor sebebini bilmiyorum tahtada kasılıyorum ama kontrol edebiliyorum biraz sosyal mekanlarda takılırsam düzeleceğini düşünüyorum inşallah
Alışık olmadığından üstüne düşmeye devam et böyle bir sorunun olduğunu aklına getirmemeye çalış gelirsede unutmaya çalışma evet böyle bir sorun var ve şimdi bunu atlatacağım tarzından kendini motive edebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuğra Kılıçlı
Alışık olmadığından üstüne düşmeye devam et böyle bir sorunun olduğunu aklına getirmemeye çalış gelirsede unutmaya çalışma evet böyle bir sorun var ve şimdi bunu atlatacağım tarzından kendini motive edebilirsin
bunu izledim şuanda özgüvenim arttı biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
Enlem: 41° 10′ 00″ K Boylam: 36° 10′ 00″ D
İsim
Nitefani K
İlgilendiği Kategoriler
Linux, Windows, Sağlık falan
Steam
https://steamcommunity.com/id/Ilovelinuxandwindows/
Twitter
starlost56
Discord
hellokittyiseviyorum_bilmiyorum
1-Göz temassızlığı genelde otizmde görülür, psikiyatriste danış.
2-Anksiyeten var, psikiyatriste danış.
3-Belki abartı kaçar ama izlenme duygusu şizofrenlerde daha baskın, psikiyatriste danış.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Psikiyatriste gitmen iyi olur. 10 yıldır genel anksiyeteyle yaşıyorum, en son baya ağır ilaçlar kullanmaya başladım uzunca zaman da kullanıp aniden bıraktım. Kendimi şuan gayet iyi baskılıyorum YTD

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
1-Göz temassızlığı genelde otizmde görülür, psikiyatriste danış.
2-Anksiyeten var, psikiyatriste danış.
3-Belki abartı kaçar ama izlenme duygusu şizofrenlerde daha baskın, psikiyatriste danış.
Senin sayende şizofren olduğumu anladım !

Top Bottom