Neler Yeni

Arkadaşlar şunun içine modem sığar mı bir bakar mısınız lütfen ?

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
modemi dikine koyacaksan sığabilir. ama dik durması için duvardan destek alması lazım.bu bildiğin sert telden imal edilmiş basit bir araç.

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modemi dikine koyacaksan sığabilir. ama dik durması için duvardan destek alması lazım.bu bildiğin sert telden imal edilmiş basit bir araç.
Hocam ozaman modemin sığabileceği büyüklükte başka bir şey önerir misiniz rica etsem size zahmet olmazsa ?

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Hocam ben masanın altına monte edebileceğim bir kablo tepsisi alacaktım ama sizin önerdiğiniz bu şey farklı
modemle kullanabileceğin kablo düzenleyici olmaz.adı üstünde sadece kablo düzenlemeye yarar.ama masanın altına boydan bir ince raf gibi duralit ince sunta alıp kestirirsen hem modemin sığar hem kablolar.

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modemle kullanabileceğin kablo düzenleyici olmaz.adı üstünde sadece kablo düzenlemeye yarar.ama masanın altına boydan bir ince raf gibi duralit ince sunta alıp kestirirsen hem modemin sığar hem kablolar.
Marangozda masa yaptıracam ben zaten. Ustaya söylesem bana böyle bir aparat yap diye. Halleder mi o ? İnternetten rastgele bir şey almayim ozaman

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Marangozda masa yaptıracam ben zaten. Ustaya söylesem bana böyle bir aparat yap diye. Halleder mi o ? İnternetten rastgele bir şey almayim ozaman
aynen masa yaptıracaksan tüm isteklerini ustaya belirt ayrıntılı olarak.o çok kolay halleder.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: shn1
Top Bottom