nasıl yapıcam anlayamadım önceden çalışıyordu birdene bire böyle oldu ya iş yerinde lazım oluyor ustalar kimlik fotokopisi filan gönderiyor yamuk yumuk aşşağıdan düzeltiyorum düzeliyor o yüzden bunu istiyorum başka program bulamadımSorunlu bir uygulama. Windows fotoğraf görüntüleyicisini aktif edip, varsayılana ayarlayabilirsiniz.
Kayıt girdisi mevcut. İnternetten bakabilirsiniz.nasıl yapıcam anlayamadım önceden çalışıyordu birdene bire böyle oldu ya iş yerinde lazım oluyor ustalar kimlik fotokopisi filan gönderiyor yamuk yumuk aşşağıdan düzeltiyorum düzeliyor o yüzden bunu istiyorum başka program bulamadım
link var mı acaba ya araştırdım bulamadım nasıl yapacağımıKayıt girdisi mevcut. İnternetten bakabilirsiniz.
link var mı acaba ya araştırdım bulamadım nasıl yapacağımı
ama şey değil windows fotoğraf görüntüleyicisi değil fotoğraflar uygulaması microsoft store den inen.reg dosyasını açın ve evet deyin.1.1 KB file on MEGA
mega.nz
Ardından fotoğrafa sağ tık yapın ve birlikte aç kısmından varsayılan uygulama olarak windows fotoğraf görüntüleyicisini seçin.
Evet, yapın.ama şey değil windows fotoğraf görüntüleyicisi değil fotoğraflar uygulaması microsoft store den inen
fark ediyor mu yapayım mı dediğinizi
Enable diyen..reg dosyası derken dediğiniz dosyayı indirdim bunlar çıktı dünden beri araştırıyorum bulamadım yanlış araştırıyorum farkındayım ama bulamadım