livaneli08
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 54
- İsim
- livaneli08
bundan 2 3gün önce konu acmıştım arkadaşlar şimdi iyice detaylı anlatmak istiyorum ben bu sistemi KAANCk arkadaşımın tavsiyeleri dorultusunda topladık kasayı ekran kartsız calıştırdık hep boş calıştırdık ama ekran kartı gelene kadar bi sorun yoktu gayet güzel calısıyodu acılıyodu fanlar falan donuyordu ekran kartını takıcamız gün o sorunla karşılaştık ve kablo düzenlemesi yapmak için baştan söktüm kablolarını kablo düzenlemesini yaptıktan sonra kasa daha acılmadı ekran kartını takmıştım ozmaan psu da bi sorunla karşılaştık kablolarında temassızlık vardı bütün kabloları taktımız zamna psu dönmüyordu kısa devre yapmıştık psu bozukmu diye test ediyorduk bütün kabloları takılı olmadığı zamna gayet güzel dönüyor fakat bütün kabloları taktımız zaman psu dönmüyordu bizde dedik psuda arıza var sanırım diye garantiye gönderdim bugun kargoya verdim şimdi bitane viedo izledim aynı benim gibi sorun acaba anakarttamı bir sorun var lütfen fikir verebilirmisiniz ilk kez sistem topluyorum ve 4.053tl verdim sistemi toplamak için ve topladıma pişman oldum böyle hayal etmemiştim lütfen yardımcı olabilirmisiniz
anakart:b 450m s2h
işlemci: amd ryzen 5 2600
psu:AEROCOOL VX PLUS AE-VXP500 500W
ekrankartı: GALAX GTX1650 SUPER EX-1 CLICK OC GDDR6 128bit
anakart:b 450m s2h
işlemci: amd ryzen 5 2600
psu:AEROCOOL VX PLUS AE-VXP500 500W
ekrankartı: GALAX GTX1650 SUPER EX-1 CLICK OC GDDR6 128bit