Neler Yeni

arkadaşlar yeni topladım sistem arızalandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
bundan 2 3gün önce konu acmıştım arkadaşlar şimdi iyice detaylı anlatmak istiyorum ben bu sistemi KAANCk arkadaşımın tavsiyeleri dorultusunda topladık kasayı ekran kartsız calıştırdık hep boş calıştırdık ama ekran kartı gelene kadar bi sorun yoktu gayet güzel calısıyodu acılıyodu fanlar falan donuyordu ekran kartını takıcamız gün o sorunla karşılaştık ve kablo düzenlemesi yapmak için baştan söktüm kablolarını kablo düzenlemesini yaptıktan sonra kasa daha acılmadı ekran kartını takmıştım ozmaan psu da bi sorunla karşılaştık kablolarında temassızlık vardı bütün kabloları taktımız zamna psu dönmüyordu kısa devre yapmıştık psu bozukmu diye test ediyorduk bütün kabloları takılı olmadığı zamna gayet güzel dönüyor fakat bütün kabloları taktımız zaman psu dönmüyordu bizde dedik psuda arıza var sanırım diye garantiye gönderdim bugun kargoya verdim şimdi bitane viedo izledim aynı benim gibi sorun acaba anakarttamı bir sorun var lütfen fikir verebilirmisiniz ilk kez sistem topluyorum ve 4.053tl verdim sistemi toplamak için ve topladıma pişman oldum böyle hayal etmemiştim lütfen yardımcı olabilirmisiniz
anakart:b 450m s2h
işlemci: amd ryzen 5 2600
psu:AEROCOOL VX PLUS AE-VXP500 500W
ekrankartı: GALAX GTX1650 SUPER EX-1 CLICK OC GDDR6 128bit

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Anlattığınızdan bir halt anlamadım ama sorun PSU'danmış gibi gelmedi. Bir şry yao da diyemiyorum maalesef, PSU'n yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Malapuko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emre
bundan 2 3gün önce konu acmıştım arkadaşlar şimdi iyice detaylı anlatmak istiyorum ben bu sistemi KAANCk arkadaşımın tavsiyeleri dorultusunda topladık kasayı ekran kartsız calıştırdık hep boş calıştırdık ama ekran kartı gelene kadar bi sorun yoktu gayet güzel calısıyodu acılıyodu fanlar falan donuyordu ekran kartını takıcamız gün o sorunla karşılaştık ve kablo düzenlemesi yapmak için baştan söktüm kablolarını kablo düzenlemesini yaptıktan sonra kasa daha acılmadı ekran kartını takmıştım ozmaan PSU da bi sorunla karşılaştık kablolarında temassızlık vardı bütün kabloları taktımız zamna PSU dönmüyordu kısa devre yapmıştık PSU bozukmu diye test ediyorduk bütün kabloları takılı olmadığı zamna gayet güzel dönüyor fakat bütün kabloları taktımız zaman PSU dönmüyordu bizde dedik psuda arıza var sanırım diye garantiye gönderdim bugun kargoya verdim şimdi bitane viedo izledim aynı benim gibi sorun acaba anakarttamı bir sorun var lütfen fikir verebilirmisiniz ilk kez sistem topluyorum ve 4.053tl verdim sistemi toplamak için ve topladıma pişman oldum böyle hayal etmemiştim lütfen yardımcı olabilirmisiniz
anakart:b 450m s2h
işlemci: amd ryzen 5 2600
PSU:AEROCOOL VX PLUS AE-VXP500 500W
ekrankartı: GALAX GTX1650 SUPER EX-1 CLICK OC GDDR6 128bit

psu kablolarını takmamanız gereken bir yere taktıysanız veya yanlış bir yere taktıysanız bundan olmuştur hiçbir parça ile ilgili bir sorun yoktur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
PSU kablolarını takmamanız gereken bir yere taktıysanız veya yanlış bir yere taktıysanız bundan olmuştur hiçbir parça ile ilgili bir sorun yoktur bence
öyle bir şey olucanı zannetmıyorum cunku tak sök tak sök yapa yapa ezberlemiştim kabloların yerlerini ve kaanck tarafından yönlendirilerek haraket ettım

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Peki hiç kasayı Uzay montaj yaparak çalıştırmayı denedin mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
Peki hiç kasayı Uzay montaj yaparak çalıştırmayı denedin mi ?
evt kaanck arkadaşım söylemişti denedim yine çalışmamıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve o power switch yerlerini tornovida vb şeyle dokundurarak calıstırmaya calıstım başaramamıştım

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve o power switch yerlerini tornovida vb şeyle dokundurarak calıstırmaya calıstım başaramamıştım
Kablolarda veya PSU'da sorun var o zaman. Ya da bir yerde kısa devre. Peki fanlar kıpırdıyor muydu güç tuşuna basınca?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
Kablolarda veya PSU'da sorun var o zaman. Ya da bir yerde kısa devre. Peki fanlar kıpırdıyor muydu güç tuşuna basınca?
evt kasanın fanları rgb oldugu için dönüp duruyordu ve ufacıkda kasanın ısıkları yanıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
Kısa devre olma ihtimali yüksek. PSU gelsin bir ona göre yönlendirme yaparız.
bizde kaanck ile cok tartıştık biyerde kısadevre oldugunu ama bi türlü çözemedik oyüzden foruma soralım diye karar almıştık

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
Hocam sistem çalışmıyor derken fanlar 1 saniye de olsa kıpırdıyor muydu? Tam detaylı olarak yazar mısınız?
evt 1sn kıpırdayıp duruyordu daha sonra tekrar açma tuşuna bastımda acılmıyordu 5dk bekledikten sorna tekrar dönüp duruyordu

Top Bottom