Neler Yeni

arkadaşlar yeni topladım sistem arızalandı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
arkadaşım kasayı ekran kartsız calıstırdım güzel gayet calısıyordu sonra ekran kartı geldi taktım kasaya bide kablo bağlantıları kötüydü kabloları düzeltim düzeltirken bir şey oldu
Ekran kartının tüm kablolarını sök. 8+6 ise kart 6 pini tak sadece. 8 pin ise 8' i tak. 4+4 ise 1 tane 4 ü tak

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
Ekran kartının tüm kablolarını sök. 8+6 ise kart 6 pini tak sadece. 8 pin ise 8' i tak. 4+4 ise 1 tane 4 ü tak
psu şuan garantiye yolladım aldığım yere yolladım bakıyorlar değişim talebinde bulundum bakalım nolucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

psuda sorun yoksa anakartı yollucam garantiye sonra ekran kartı sonra işlemci

ben şunu merak ediyorum lütfen mesajımı okuyan cevap versin bütün parçaların garantisi var ben bilgisayarcıya götürüp göstersem garantisi bozulurmu kasanın

sanana kardeşim kaanı niye kötülüyorsunki

sen benim problemımın çözümünü biliyorsan söyle bilmiyorsanda arkadaşımın hakkında kötü konuşmassın
Kaan kendisinden 20 yaş büyük bir adama küfür etti
O yüzden tatile çıktı, kaan i bu kadar sevmeyin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
yav kardeşim kaanı bana kötülümeyin hepinizden daha iyi tanıyorum

ayrıca sorunun cevabını biliyormusun birde az önce yazdımı okurmusun garanti konusunda

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yav kardeşim kaanı bana kötülümeyin hepinizden daha iyi tanıyorum

ayrıca sorunun cevabını biliyormusun birde az önce yazdımı okurmusun garanti konusunda
Tamam.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sen bu benim sorununum cevabını biliyosun kesin sence sorun nerde var
Ekran kartını tam takamamış olabilirsin ama sanmıyorum. Tüm kabloları çıkarıp taktıysan ve yine çalışmadıysa PSU şüpheli olabilir. Yolllamasydın ataç ile çalışıyor mu bakardık PSU için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
Ekran kartını tam takamamış olabilirsin ama sanmıyorum. Tüm kabloları çıkarıp taktıysan ve yine çalışmadıysa PSU şüpheli olabilir. Yolllamasydın ataç ile çalışıyor mu bakardık PSU için.
psuyu ataç ile kısa devre yaptırdım calısıyor ama şu şekilde bütün kabloları takılı oldugu zaman psu dönmüyor ama hiç bitane kablosu takılı olmadıgı zaman hızlı bir şekilde dönüyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
psuyu ataç ile kısa devre yaptırdım calısıyor ama şu şekilde bütün kabloları takılı oldugu zaman PSU dönmüyor ama hiç bitane kablosu takılı olmadıgı zaman hızlı bir şekilde dönüyor
Anakart veya ekran kartından şüphelenebilirsin. PSU muhtemelen %50 ihtimalle sorunsuz diye gelicek geri. Ama diğer %50 yi düşünmekte fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
livaneli08
ekran kartının calısıp calısmadına bakamdımki calıstıramadım

Anakart veya ekran kartından şüphelenebilirsin. PSU muhtemelen %50 ihtimalle sorunsuz diye gelicek geri. Ama diğer %50 yi düşünmekte fayda var.
ya kardeşim pişman oldum ya sistem topladıgıma çünkü 1 kez bile oyun oynuyamadan böyle bir sorun ile karşılasıyorum ya

Top Bottom