Neler Yeni

Arkadaşlarının doğum gününü hatırlamaması.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Doğum günün kutlu olsun be kardeş. Ben bugün köye geldim öylesine bayramlık.

Valla burda öğrendim Dayımın doğum gününe denk geldiğimi. Yoksa beni dövselerde hatırlamazdım.
Dayı bile diyo lan bende yeni öğrendim doğum günüm diye:D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Sdza

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bazı arkadaşlarımın doğum gününü defalarca kutladım onlar benimkini hatırlamamasına rağmen ve bunu bir gün sohbet ederken illa ki söylemişimdir şu gün doğum günüm diye. - tamam kanka kutlarız unutmayız :) 2 ay sonra arkadaşımın doğum günü ve bu sefer bende kutlamayacağım büyük ihtimalle. Dünde bayram ziyaretindeydik pederle evde ikimiziz orada hatırlattım kıllığına pasta alsın yiyek diye bugün işten geldim unutmamış almış. Kestik o televizyonun karşısında pastasını yiyor bende biraz kafa dağıtmak için pastayı aldım önüme pc başına geçtim. Sabah tekrardan işe gideceğiz. 19 oldum zaman çok hızlı geçiyor..
Bu zaten karşılığa dönmüşse o arkadaşlık bir tık çıkara dönmüştür.
Çok hayırlı bir ilişki değildir size tavsiyem ya birlikte bu bağı düzeltin ya da bu bağı yıkın

FurkanIIy

80+ Bronze
Ne büyük dertleriniz varmış be abi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Sıkıntı yok. Kendimden örnek vereyim bu durun için.
Arkadaşlar fazla hatırlamadı, hatırlayanlar oldu tabii ki ama hatırlamayanlar da çoktu.
Benim doğum günüm de hayal ettiğim gibi olmadı, 0 pasta ama şart mı değil para israfı bence.
Haricen o para ile zaten arkadaşlar ile eğlenilir bence
Yine de üzüldüm , üzüldüm yapacak bir şey yok yeterki dostlar burada olsun.

• Beğen

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
okr
Bazı arkadaşlarımın doğum gününü defalarca kutladım onlar benimkini hatırlamamasına rağmen ve bunu bir gün sohbet ederken illa ki söylemişimdir şu gün doğum günüm diye. - tamam kanka kutlarız unutmayız :) 2 ay sonra arkadaşımın doğum günü ve bu sefer bende kutlamayacağım büyük ihtimalle. Dünde bayram ziyaretindeydik pederle evde ikimiziz orada hatırlattım kıllığına pasta alsın yiyek diye bugün işten geldim unutmamış almış. Kestik o televizyonun karşısında pastasını yiyor bende biraz kafa dağıtmak için pastayı aldım önüme pc başına geçtim. Sabah tekrardan işe gideceğiz. 19 oldum zaman çok hızlı geçiyor..
doğum günün kutlu olsun hocam nice sağlıklı yaşlara :). biz varız forum olarak, sen dert etme. benimde doğum günüm kutlanmadı, çevremden yakın olduğum kişilerle kutladık geçtik. 2-3 günlük insanların senin doğum gününü hatırlamamış olmasından ne olacak.

• Beğen
Top Bottom