Neler Yeni

Arkaplanda chrome açıkken oyunlar drop yiyor

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Başlıktada dediğim gibi arkaplanda chrome açıkken valorant csgo vs. oyunlarda chrome fps değerimi hiç etkilemiyor fakat oyunlarım 10 saniyede bir drop yiyor takılıyor. Bu drop yeme olayıda şöyle yani ekranım tamamen donuyor 4-5 saniye sonra oyun geri devam ediyo. Ben ssd'imden şüpheleniyorum çünkü valorant güncellenirken pc kullanılamaz hale geliyor pc acayip kasıyor hiçbişey yapılmıyor o anda. Isı değerlerimde işlemci ve gpu 60-70 derece arası oynuyor. İşlemci kullanımımda bu dropu etkilediğini düşünüyorum çünkü chromda youtube sekmeside var 2-3 tane onlar işlemci kullanıyor olabilir. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
RAM takviyesi yapman rahatlatır diye düşünüyorum.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
RAM belleğiniz yetersiz geldiği için bu droplar oluyor. 16 GB RAM şart bu zamanda. Aynısı bende de mevcut ekstra bir RAM alıp 16 yapmam gerek.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Başlıktada dediğim gibi arkaplanda chrome açıkken valorant csgo vs. oyunlarda chrome fps değerimi hiç etkilemiyor fakat oyunlarım 10 saniyede bir drop yiyor takılıyor. Bu drop yeme olayıda şöyle yani ekranım tamamen donuyor 4-5 saniye sonra oyun geri devam ediyo. Ben ssd'imden şüpheleniyorum çünkü valorant güncellenirken pc kullanılamaz hale geliyor pc acayip kasıyor hiçbişey yapılmıyor o anda. Isı değerlerimde işlemci ve gpu 60-70 derece arası oynuyor. İşlemci kullanımımda bu dropu etkilediğini düşünüyorum çünkü chromda youtube sekmeside var 2-3 tane onlar işlemci kullanıyor olabilir. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
ramden kaynaklıdır

Oisan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih KAYNAR
ssddende kaynaklanabilir
ram 8gb altı gayet normal bu sorunları yaşaman

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz için teşekkürler ram'in aynısından bulmam biraz zor gibi duruyor ama umarım bulurum.

En İyi Cevap
3
Tavsiyeleriniz için teşekkürler ram'in aynısından bulmam biraz zor gibi duruyor ama umarım bulurum.
Hocam ramin aynısını bulmanıza gerek yok. Cl ve mHz i aynı olan bir ram yeter. Ayrıca drop yerkenki görev yöneticisinin bir ss ini atabilir misiniz? Bakalım ney %100 de çalışıyor.

Dark Fist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Kuruöz
Başlıktada dediğim gibi arkaplanda chrome açıkken valorant csgo vs. oyunlarda chrome fps değerimi hiç etkilemiyor fakat oyunlarım 10 saniyede bir drop yiyor takılıyor. Bu drop yeme olayıda şöyle yani ekranım tamamen donuyor 4-5 saniye sonra oyun geri devam ediyo. Ben ssd'imden şüpheleniyorum çünkü valorant güncellenirken pc kullanılamaz hale geliyor pc acayip kasıyor hiçbişey yapılmıyor o anda. Isı değerlerimde işlemci ve gpu 60-70 derece arası oynuyor. İşlemci kullanımımda bu dropu etkilediğini düşünüyorum çünkü chromda youtube sekmeside var 2-3 tane onlar işlemci kullanıyor olabilir. Bu sorunu nasıl çözebilirim
Ramlerini Çift Kanal Yap En 16 GB 2x8

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom