K kaand 80+ Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 74 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim kaan 2 Ocak 2023 #1 tek jak gırıslı artıcs 1 ım kasada cıft jak gırısı var sadece kulaklık kısmına taktıgım halde ses gelmıyor
tek jak gırıslı artıcs 1 ım kasada cıft jak gırısı var sadece kulaklık kısmına taktıgım halde ses gelmıyor
KasapBey 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 2,588 Dahası Reaksiyon skoru 857 İsim Kasap Bey İlgilendiği Kategoriler Grafik tasarım. 2 Ocak 2023 #2 kaand yazmış: tek jak gırıslı artıcs 1 ım kasada cıft jak gırısı var sadece kulaklık kısmına taktıgım halde ses gelmıyor Devamı için tıklayın... Kulaklık jac birleştirici alabilirsin. Ben öyle yaptım. Tek Jacı çift yapıyor. Hem mikrofon hem kulaklık görevi görüyor. 19tlye almıştım. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Ocak 2023 kaand yazmış: tek jak gırıslı artıcs 1 ım kasada cıft jak gırısı var sadece kulaklık kısmına taktıgım halde ses gelmıyor Devamı için tıklayın... Kulaklık kısmına takıyorsan ve ses gelmiyorsa sorun olabilir
kaand yazmış: tek jak gırıslı artıcs 1 ım kasada cıft jak gırısı var sadece kulaklık kısmına taktıgım halde ses gelmıyor Devamı için tıklayın... Kulaklık jac birleştirici alabilirsin. Ben öyle yaptım. Tek Jacı çift yapıyor. Hem mikrofon hem kulaklık görevi görüyor. 19tlye almıştım. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Ocak 2023 kaand yazmış: tek jak gırıslı artıcs 1 ım kasada cıft jak gırısı var sadece kulaklık kısmına taktıgım halde ses gelmıyor Devamı için tıklayın... Kulaklık kısmına takıyorsan ve ses gelmiyorsa sorun olabilir