Neler Yeni

Artics 9 Kulaklık sorunu

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Ürünü 2022 Aralık ayında satın almıştım uzun süre kullandım nerdeyse 1yıl olacak lakin üründe bir sorun yaşamaya başladım. Kulaklığı açtığınızda gelen ses gelmiyor şarja takmama rağmen güç düğmesine bastığımda renk kırmızı yanıyor. Kulaklığı şarja takmama rağmen şarjda'da açılmıyor. Bluetooth bağlanıyor ses geliyor lakin pc'de reconnectte kalıyor. Kulaklığın mikrofonunda ses kulağımıza geliyor ya onda da sorun yok. Ben de mi bir sorun var acaba bilmiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim sorunu yaşayan var mı? Nette adam akıllı bir bilgi görüntüleyemiyorum.

Livaković

80+ Silver
Ürünü 2022 Aralık ayında satın almıştım uzun süre kullandım nerdeyse 1yıl olacak lakin üründe bir sorun yaşamaya başladım. Kulaklığı açtığınızda gelen ses gelmiyor şarja takmama rağmen güç düğmesine bastığımda renk kırmızı yanıyor. Kulaklığı şarja takmama rağmen şarjda'da açılmıyor. Bluetooth bağlanıyor ses geliyor lakin pc'de reconnectte kalıyor. Kulaklığın mikrofonunda ses kulağımıza geliyor ya onda da sorun yok. Ben de mi bir sorun var acaba bilmiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim sorunu yaşayan var mı? Nette adam akıllı bir bilgi görüntüleyemiyorum.
Yetkili servisle iletişime geçsen iyi olur yazılımsala benzemiyor

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yetkili servisle iletişime geçsen iyi olur yazılımsala benzemiyor
Öyle yapacağım ya ne günah işledik anlamadım monitör geldi sorun var onun iadesiyle uğraşırken kulaklıkta gitti monitör hoporlörüyle yolumuza devam ediyoruz.

Livaković

80+ Silver
Öyle yapacağım ya ne günah işledik anlamadım monitör geldi sorun var onun iadesiyle uğraşırken kulaklıkta gitti monitör hoporlörüyle yolumuza devam ediyoruz.
sorma bu işler çok yoğun bende sistem topluyorum kasa hasarlı geldi değişime gönderdim onay aldı o geldi şimdi diğer parçaları değişime gönderdim onlarda onay aldı onlarda gelecek inşallah

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ya bi ton uğraşacam şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri