Kasayı yapmaya gerek yokkasayı fsp yapayım, psuyu da fsp yapayım desen fiyat 17.6k yapıyor. zaten 500 lira fazlasına tebilonda aynı sistemin r5 5500 işlemcili olanı var. kasa ve psudan kısılmış ama düzgün parçaları koyduğunda 500-600 lira bir indirim var sadece
Hocam bu tyt biyoloji nasıl olacak ya .HAKKUŞ BABA GOAT YAW
HAQQUS-GEN-XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XXI / i3-12100F / RADEON RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
(PSU yu 700W fsp yaparsaniz hem RTX 5000 çıkınca vs. UPGRADE'İN BABASINI bile yaparsınız, hem de daha klaiteli bir osunuz olur)
Cok zor yaHocam bu tyt biyoloji nasıl olacak ya .
Hocam senden yakında sayısalcılara özel pc bekliyoruzCok zor ya
milattan önce dedigin 10 gün önce"Artık yok" Tüh ya vallahi bizim zamanimizda 5 TL ye GT730 vardı ya Kötü fiyat harbi (!) Almayın beyler 15,5K ya milattan önce 4060 satiliyodu bu pahalı zaten everest PSU var
10 gün önceydi?o kaç ay önceydi hocam. eskilere göre konuşursak zamanında dolar da 2 liraydı şimdi 35 lira yani
DR. BİYOLOJİ KANALI KAPATİLDU DOSTUM... ERİSİM ENGELİ GELDİ. Ama VPN ile yapabilirimHocam senden yakında sayısalcılara özel pc bekliyoruz
Reis profilin için neden mesela dr biyolojiyi seçtin başka adammı yokCok zor ya
Mağazaya özeldi o sistem. Bu düşünce yanlış dostum. Ben bundan bahsediyorum. O sistem artık yok ve olması da zor. Öğrenin bunu. Ona bkarsak PCH de 17K ya 3080 satmıştı.milattan önce dedigin 10 gün önce
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 gün önceydi?
Çünkü bu adam beni biyolojide geçirdi ve onun sayesinde belge aldım. RESPECT (46 ve 54 ile geçtim)Reis profilin için neden mesela dr biyolojiyi seçtin başka adammı yok