Neler Yeni

Artık technopat a "türknet nefreti" konuları açabilirsiniz !!!

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Normalde TP a işte türknet kötü kablonet daha iyi, türknet takılıyo vs vs yazarsanız sponsorluk dan dolayı ya mesajınızı siliyolardı yada banlıyolardı 1 saatlik felan. Recep baltaş abimiz saolsun(!) bu sorunu çözdü : D

Artık TP a türknet berbat yazabilirsiniz : D

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Türknet mükemmel bir servis sağlayıcı gerçekten

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet mükemmel bir servis sağlayıcı gerçekten
Tartışılır. Bana kalsa kablonet. Adamlar alt yapısını drek kendi çektiğinden altyapı hızıymış internetin yavaşlamasıymış vs uğraşmıyon. Ama pahalı, paran varsa kablonet.

Bura.K

80+ Silver
Normalde TP a işte türknet kötü kablonet daha iyi, türknet takılıyo vs vs yazarsanız sponsorluk dan dolayı ya mesajınızı siliyolardı yada banlıyolardı 1 saatlik felan.
Alakası yok. Technopat’a 4 yıldır üyeyim, gerektiği zaman Türknet’i çok kez eleştirmiştim. Hiçbir zaman ceza almadım.

Ayrıca Türknet’i eleştiren konular da bulabilirsin.

Eğer gidip forum yazı kurallarına aykırı yazarsan tabi ceza yersin. Her forumun kuralları var, Technopat; Türkçeye önem veren veya vermeye çalışan bir forum. Küçük harfle başlamalar, noktalama işaretleri vesaire eklemediğiniz zaman ceza yiyebilirsiniz ki çoğu zaman görmezden geliniyor.

Allah icin bana Sponsorluktan dolayı ceza yiyen birisini gösterin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ferhat Karakoç
Alakası yok. Technopat’a 4 yıldır üyeyim, gerektiği zaman Türknet’i çok kez eleştirmiştim. Hiçbir zaman ceza almadım.

Eğer gidip forum yazı kurallarına aykırı yazarsan tabi ceza yersin. Her forumun kuralları var, Technopat; Türkçeye önem veren veya vermeye çalışan bir forum. Küçük harfle başlamalar, noktalama işaretleri vesaire eklemediğiniz zaman ceza yiyebilirsiniz ki çoğu zaman görmezden geliniyor.

Sondaki soru işareti hatalı bu arada.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Tartışılır. Bana kalsa kablonet. Adamlar alt yapısını drek kendi çektiğinden altyapı hızıymış internetin yavaşlamasıymış vs uğraşmıyon. Ama pahalı, paran varsa kablonet.
Onun kendilerine ait altyapı ile hiçbir alakası yoktur. Koaksiyel kablonun özellikleri sebebiyle öyle.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Türknet Gigafiber Mükkemmel bir sağlayıcı. Onun haricinde maalesef gerisi rezalet. Taşeronlardan kaynaklı.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler

Bura.K

80+ Silver
Yasaklı İSS önermiş. Hayır, bu konuda mesajım var zaten. :D

Kuralları okumuyorsunuz sonra ceza yedim diyorsunuz. Kurallar bölümünde yasaklı İSS'ler ve markalar var, onları önerirseniz tabi ceza yersiniz. Allah aşkına bari "haksız yedim şöyle oldu böyle oldu" diye iftira atmayın :D

Şu foruma şunu anlatamıyoruz; Her forumun AYRI kuralları vardır. Kuralları okumadan foruma girersen illa ceza yersin. Yazım kuralları, yasaklı markalar, random yasağı ve devamı...

Bunları yapıp "haksız ceza yedim" demek tamamen saçmalıktır. Senin ne ayrıcalığın var diğerleri kurallara uyarken sen uymayacaksın? Forum kurallarını beğenmiyorsan farklı forumlara git, ha! İstemiyorsan o zaman kurallara seve seve uyacaksın. Bu kadar basit.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Sponsorluğu bilmem ama şuan olduğu gibi rahat rahat noktalamalara dikkat etmeden en ufak şeyde uyarı almadan forum kullanabiliyorsam onu tercih ederim

Top Bottom