aikeytia 80+ Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 397 Dahası Reaksiyon skoru 180 İsim anonim 2 Aralık 2023 #14 türknete saygım azaldı
B Bura.K 80+ Silver Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 4,706 2 Aralık 2023 #15 eyupefe3 yazmış: Sponsorluğu bilmem ama şuan olduğu gibi rahat rahat noktalamalara dikkat etmeden en ufak şeyde uyarı almadan forum kullanabiliyorsam onu tercih ederim Devamı için tıklayın... Technopat’da çoğu yazı hatası görmezlikten geliniyor. Öyle olmasaydı ben 200. Cezamı yerdim. Ama sizin keyfinize kalmış. Technopat daha disiplinli ve katı bir ortam sergiliyor. Zevkinize göre.
eyupefe3 yazmış: Sponsorluğu bilmem ama şuan olduğu gibi rahat rahat noktalamalara dikkat etmeden en ufak şeyde uyarı almadan forum kullanabiliyorsam onu tercih ederim Devamı için tıklayın... Technopat’da çoğu yazı hatası görmezlikten geliniyor. Öyle olmasaydı ben 200. Cezamı yerdim. Ama sizin keyfinize kalmış. Technopat daha disiplinli ve katı bir ortam sergiliyor. Zevkinize göre.
Arif0 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1,166 Dahası Reaksiyon skoru 511 Konum Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya? İsim Arif İlgilendiği Kategoriler Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı? 2 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Bura.K yazmış: Öyle olmasaydı ben 200. Cezamı yerdim. Devamı için tıklayın... Ben "gta 4 ü ilkkez %70 indirimde gördüm" yazıp yanlış bilgiden ban alınca tp dan uzak kalmaya karar verdim. Bide komik olan konu sahibide bendim : D Beni banlayan mod ile konuyu onaylayan mod aynı kişi jkhjksvbjk Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Aralık 2023 Özelden yardımlaşınca banlıyolar yani uzun bi konuyu illa yazmam gerek DC den iletişim kuramıyom. Hadi onu geçtim bu ne ? Yazdığım şey de bu, modlar "mu" yu ayırmışlar allahrazı olsun Son düzenleme: 2 Aralık 2023
Bura.K yazmış: Öyle olmasaydı ben 200. Cezamı yerdim. Devamı için tıklayın... Ben "gta 4 ü ilkkez %70 indirimde gördüm" yazıp yanlış bilgiden ban alınca tp dan uzak kalmaya karar verdim. Bide komik olan konu sahibide bendim : D Beni banlayan mod ile konuyu onaylayan mod aynı kişi jkhjksvbjk Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Aralık 2023 Özelden yardımlaşınca banlıyolar yani uzun bi konuyu illa yazmam gerek DC den iletişim kuramıyom. Hadi onu geçtim bu ne ? Yazdığım şey de bu, modlar "mu" yu ayırmışlar allahrazı olsun
Hanaz 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5,318 3 Aralık 2023 #17 Yahu gül gibi forumummuz varken neden TP yi konuşuyoruz bırakın şu işleri