Neler Yeni

Öneri Artıway Kullanım Rehberi Artıway ile para kazanın

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet dostlar bir rehber yapmak istedim hoşgeldiniz.
Artıway internet alışverişlerimizde bize mağazadan mağazaya ve kategoriye göre değişen bonus yüzdesine göre bir bonus veriyor ve bu tutar 30tl'ye ulaşınca hesabımıza çekebiliyoruz gayet güzel bir sistem olmuş ben kullanıyorum ve ilk bonus ödememi aldım başarılı bir şekilde iban'ıma geçti.

artıway.png

Mağazalara örnek olarak bunlar var
magazalar.png
Tek yapmamız gereken artıway'den hesap oluşturup alışverişimizden önce artıway'e giriyoruz. Sonrasında ara kısmından alışveriş yapacağımız siteyi buluyoruz.
ara.png

Buradan mağazamızı bulduktan sonrası kolay bonus al diyoruz ve alışverişimizi tamamlıyoruz.
bonus al.png

https://www.artiway.com.tr/?r=3397718
referans kodum bu bununla kayıt olursanız beni de mutlu edersiniz hepinize iyi günler

Son düzenleme:

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Artıway internet alışverişlerimizde bize mağazadan mağazaya ve kategoriye göre değişen bonus yüzdesine göre bir bonus veriyor ve bu tutar 30tl'ye ulaşınca hesabımıza çekebiliyoruz gayet güzel bir sistem olmuş ben kullanıyorum ve ilk bonus ödememi aldım başarılı bir şekilde iban'ıma geçti.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleTek yapmamız gereken artıway'den hesap oluşturup alışverişimizden önce artıway'e giriyoruz. Sonrasında ara kısmından alışveriş yapacağımız siteyi buluyoruz. Alıntıyı görüntüle
aga be bu artıway i ilk defa mediakraft ın kanallarından birinde görmeyen varmı ?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleTek yapmamız gereken artıway'den hesap oluşturup alışverişimizden önce artıway'e giriyoruz. Sonrasında ara kısmından alışveriş yapacağımız siteyi buluyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Buradan mağazamızı bulduktan sonrası kolay bonus al diyoruz ve alışverişimizi tamamlıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

referans kodum bu bununla kayıt olursanız beni de mutlu edersiniz hepinize iyi günler
Kasayı bu bonuslarla aldın demi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga be bu artıway i ilk defa mediakraft ın kanallarından birinde görmeyen varmı ?
Vay be Fırat, okaner, hakan falan vardı :(

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleTek yapmamız gereken artıway'den hesap oluşturup alışverişimizden önce artıway'e giriyoruz. Sonrasında ara kısmından alışveriş yapacağımız siteyi buluyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Peki ödemeyi bu site kullanarak mı yapıyoruz. Yani bilgileri bu siteye mi giriyoruz?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hayır sadece bu sitenin yönlendirmesi ile gidiyoruz ödemeyi yine alışveriş yaptığımız siteden yapıyoruz.
Tamamdır çok sağol. Kasayı da bu şekilde aldın değil mi :D

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Abdullah abi de tanıtmıştı ama şuan kullanan yok.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bir ara Oha Diyorum her videoda tanıtırdı :D