LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Evet dostlar bir rehber yapmak istedim hoşgeldiniz.
Artıway internet alışverişlerimizde bize mağazadan mağazaya ve kategoriye göre değişen bonus yüzdesine göre bir bonus veriyor ve bu tutar 30tl'ye ulaşınca hesabımıza çekebiliyoruz gayet güzel bir sistem olmuş ben kullanıyorum ve ilk bonus ödememi aldım başarılı bir şekilde iban'ıma geçti.
Mağazalara örnek olarak bunlar var
Tek yapmamız gereken artıway'den hesap oluşturup alışverişimizden önce artıway'e giriyoruz. Sonrasında ara kısmından alışveriş yapacağımız siteyi buluyoruz.
Buradan mağazamızı bulduktan sonrası kolay bonus al diyoruz ve alışverişimizi tamamlıyoruz.
Artıway internet alışverişlerimizde bize mağazadan mağazaya ve kategoriye göre değişen bonus yüzdesine göre bir bonus veriyor ve bu tutar 30tl'ye ulaşınca hesabımıza çekebiliyoruz gayet güzel bir sistem olmuş ben kullanıyorum ve ilk bonus ödememi aldım başarılı bir şekilde iban'ıma geçti.
Mağazalara örnek olarak bunlar var
Buradan mağazamızı bulduktan sonrası kolay bonus al diyoruz ve alışverişimizi tamamlıyoruz.
https://www.artiway.com.tr/?r=3397718
referans kodum bu bununla kayıt olursanız beni de mutlu edersiniz hepinize iyi günler
Son düzenleme: