Neler Yeni

Aryond A24 V2 180 Hz alınır mı???

oguzz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oguzz08
Aryond A24 V2 180 Hz monitör fast ıps,1ms tepki süresi hdr,dahili hoparlör,pivot ekran ve rgb tasarım özellikleri ile sunuluyo sizce alınabilirmi ghosting sorunu varmı??

kwd25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kuş

oguzz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oguzz08
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıınmaz deme sebebibiniz nedir. 12 taksit avantajından dolayı ben de alacağım gibi duruyor
bilader sana bir sey söyliyeyimmi e sporcu degiliz bu kadar triplere giremeye gerek yok bence bende almayı dusunuyom ghosting var azcık belli olmuyacak düzeyde oda özelliği acınca cok azalıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam onu alacağına aynı fiyata https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,758116991.html
bu monitöru al
direkt olarak renk kalitesi olsun ghosting olsun çok daha iyi
g244f var aslında g244pf e2 alcaktım indirimi bitti 4800 den 6300 e cıktı anlamadıgım neden herkes msı oneriyo bu monster aryondun kötü
oldugu anlamınamı geliyor bence fiyatına göre tam bir F/P 12 ay peşin fiyatına taksit var ne bileyim hoparlör var rgb var gysnc freesync var bence o kadar da kötü olmadıgını düsünüyorum sence??

alinmaz butce
alinmaz butce nedir
5000 TL'ye kadar (Zorlarsam)

Alınmaz bütçe?
geçen baska konuma yazmıstın msı onermıstın alcaktım g244pf e2 modelini indirimi bitti 4800 den 6300 e cıktı fiyatı (bütce maks 5k)

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
taha drv
bilader sana bir sey söyliyeyimmi e sporcu degiliz bu kadar triplere giremeye gerek yok bence bende almayı dusunuyom ghosting var azcık belli olmuyacak düzeyde oda özelliği acınca cok azalıyo

g244f var aslında g244pf e2 alcaktım indirimi bitti 4800 den 6300 e cıktı anlamadıgım neden herkes msı oneriyo bu monster aryondun kötü
oldugu anlamınamı geliyor bence fiyatına göre tam bir F/P 12 ay peşin fiyatına taksit var ne bileyim hoparlör var rgb var gysnc freesync var bence o kadar da kötü olmadıgını düsünüyorum sence??

geçen baska konuma yazmıstın msı onermıstın alcaktım g244pf e2 modelini indirimi bitti 4800 den 6300 e cıktı fiyatı (bütce maks 5k)
Dostum bwnde ondna almaya karar kildim ya. Hala msi in farkli urunleri var 4800 e ama ekrani yatay cevirme muhabbeti fln da var ya. Bundan dolayı tercihim monsterdan olcak. 12 taksittr bulunmayacak bir nimet

CONK BAYIRI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Berkay
bilader sana bir sey söyliyeyimmi e sporcu degiliz bu kadar triplere giremeye gerek yok
kotu urun almakla kendine e sporcu yakistirmasi yapmayi nasil bagdastirdin anlamak guc. butcen dahilindeki en iyi urunu aramaya cabalamak neden senin icin bir zaman kaybi veya gereksiz ugras olsun. Mesela MAG 256F varken Aryond A24 alan en iyi ihtimalle enayidir.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
taha drv
kotu urun almakla kendine e sporcu yakistirmasi yapmayi nasil bagdastirdin anlamak guc. butcen dahilindeki en iyi urunu aramaya cabalamak neden senin icin bir zaman kaybi veya gereksiz ugras olsun. Mesela MAG 256F varken Aryond A24 alan en iyi ihtimalle enayidir.
Anlamadım MAG256f in farkı nedir tam olarak.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
taha drv
Arkadaşım alınmaz alınmaz diyorsun. O değil bu alınır diyor. Neden diyorum cevap yok ya da marka algısından konuşuyor. Ghosting varmış. Forumlara baktım yaşayan olduğunu belirtmemiş nerdeyse. Yani madem elinde tutulcak bişi yok millete enayi diye sallama. Koyun musun

oguzz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oguzz08
Bariz bi kötülügü yoksa alınabilecek düzeyde dolular dolusu özellikleri var abdullah abi daha bunu 1.1 versiyonunun videosunda öve öve bitiremedi (fiyatına göre) ve v2 cok daha saglam tabi görüslerine saygı duyuyorum ama eger g244pf e2 indirime girmezse monster alacagım sanırım msi da g-sync freesync desteği yok https://www.hepsiburada.com/msi-23-...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.80.1

Top Bottom