Asetto Corsa PS4 - Kutu ile DVD aynı mı?

ReisAbi

80+
Reaksiyon skoru
4
Trendyol üzerinden Asetto Corsa oyununu almak istedim, oyunda DVD Kapağının resmi vardı, özellikle onu seçtim. Gelen Kutu aynı ama kutunun içinde böyle bir DVD çıktı. Ekte resimler mevcut. Bana farklı bir seri gibi geldi, yanlış mı gönderilmiş, iade etmeli miyim? Yardımlarınız için teşekkürler.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-16 at 00.03.107.webp
    WhatsApp Image 2025-10-16 at 00.03.107.webp
    296.2 KB · Hit: 9
  • WhatsApp Image 2025-10-16 at 00.03.07.webp
    WhatsApp Image 2025-10-16 at 00.03.07.webp
    125.5 KB · Hit: 7
Trendyol üzerinden Asetto Corsa oyununu almak istedim, oyunda DVD Kapağının resmi vardı, özellikle onu seçtim. Gelen Kutu aynı ama kutunun içinde böyle bir DVD çıktı. Ekte resimler mevcut. Bana farklı bir seri gibi geldi, yanlış mı gönderilmiş, iade etmeli miyim? Yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam bunlar farklı oyunlar. Birisi ac compozitione diğer düz ac. Ne fark var dersen acc gt3 ve gt4 için yapılmış saf bir similasyon. Daha gerçekçi pist ve araçlar falan var. AC ise daha fazla araç var ama acc kadar gerçekçi değil. Birde şahsi görüşüm pistler acc de daha güzel. Sana kalmış hangini seversin ama Accde turnuvalar falanda yapılıyordu.

Yani iade etmeyin, daha iyi versiyonu mu gelmiş diyorsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direksiyon seti ile oynamak istedim, aşırı zor geldi ACC, araç kontrolleri oldukça zor

Yani hocam işte o size kalmış. Fiyatlarınada bakın. Acc dediğim gibi sırf gt3 ve gt4 falan üzerine kurulu. Ps de bilmiyorum pek oluyor mu ama mod desteği yok. AC ise araba çok çeşitli. Aile arabasından lmp gt3 le mans gt2 gt4 hypercar supercar vs. Her türden araç var. Acc biraz daha profosyenel işiyken ac eğlence ve similasyon karışık. O yüzden size kalmış. İnternetten bakın videolarına. Ben pc versiyonlarını biraz kıstas aldım çok fark yoktur ama ufak tefek farklar var sanırım ps ve pc için. Menü stili vs. Bence oyunda sorun yoksa açıyorsa ve fiyatı daha yüksekse iade etmeyip birde ac alın. Evet oyunda yanlışlık olmuş kutuya göre yanlış ama acc daha sonra çıkmış biraz daha güncel ve toplanmış bir oyun. Ama biraz zor gelebilir başlarda.

Direksiyon seti ile oynamak istedim, aşırı zor geldi ACC, araç kontrolleri oldukça zor
Evet hocam acc zor oyun. Ama alışınca direksiyon setiyle çok güzel gelir. Acc de daha alttan alim mekanikleri alişiyim gibi seçenek olmadığı için dediğim gibi başlarda zor olur. Acde önce hoşunuza giden bir yol aracı ile yavaş yavaş sınıf büyütüpde gidebilirsiniz ya da direkt kariyerdende gidebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri