İyileştiğinde 2.yi vururlar büyük ihtimal. Çünkü aşı yan etki yaparsa ve üstüne covid daha da ağırlaşırsa çok kötü olur.Merhaba öncelikle geçen ayın 22 sinde aşı olmuştum ve bu ay 2. dozu olucaktım fakat şuan coronayım tekrar 0 dan mı başlayıp aşı olucam yoksa iyileştiğim zaman gittiğimde direk 2. dozu vuracaklar mı
Ben de öyle düşünüyorum, zaten gündem biraz sıkıntılı aşı üzerine fakat seneye üniversite falan var bakalım ne olacak.Corona geçirenler antikor ürettiğinden aşı olmaları bana göre gereksiz.
Tanıdığım 1. doz aşı olduktan sonra corona olmuştu ve tekrar baştan başladılar aşıya. Ama bu olay 5 ay önceydi belki değiştirmişlerdir.Merhaba öncelikle geçen ayın 22 sinde aşı olmuştum ve bu ay 2. dozu olucaktım fakat şuan coronayım tekrar 0 dan mı başlayıp aşı olucam yoksa iyileştiğim zaman gittiğimde direk 2. dozu vuracaklar mı
bir kere korona gecirip 2. kez korona oldugunda ölen insanlar varCorona geçirenler antikor ürettiğinden aşı olmaları bana göre gereksiz.
Corona olduysan aşı için 6 ay beklemelisin eğer sağlık çalışanı vsvs değilsen. Sağlık bakanlığının kendi sitesinde yazıyor zaten büyük ihtimalle de randevu vermezler 6 ay geçmeden.Merhaba öncelikle geçen ayın 22 sinde aşı olmuştum ve bu ay 2. dozu olucaktım fakat şuan coronayım tekrar 0 dan mı başlayıp aşı olucam yoksa iyileştiğim zaman gittiğimde direk 2. dozu vuracaklar mı
1 Aya Düstü cok cok öncedendi 6 ayCorona olduysan aşı için 6 ay beklemelisin eğer sağlık çalışanı vsvs değilsen. Sağlık bakanlığının kendi sitesinde yazıyor zaten büyük ihtimalle de randevu vermezler 6 ay geçmeden.
Nereden temin ettiniz bu bilgiyi. Bizzat sağlık bakanlığı sitesinde 6 ay yazıyor.1 Aya Düstü cok cok öncedendi 6 ay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hee tabi Dogan Hoca 3 ay Sonra ol demiş tabii gene doktoruna sormak lazım