Aşıdan Sonra Corona oldum

Gelalo

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhaba öncelikle geçen ayın 22 sinde aşı olmuştum ve bu ay 2. dozu olucaktım fakat şuan coronayım tekrar 0 dan mı başlayıp aşı olucam yoksa iyileştiğim zaman gittiğimde direk 2. dozu vuracaklar mı

2. dozu vururlar.sıfırdan başlama diye bir şey yok.covidden ne kadar sonra vuruyorlar onu öğren.

Merhaba öncelikle geçen ayın 22 sinde aşı olmuştum ve bu ay 2. dozu olucaktım fakat şuan coronayım tekrar 0 dan mı başlayıp aşı olucam yoksa iyileştiğim zaman gittiğimde direk 2. dozu vuracaklar mı
İyileştiğinde 2.yi vururlar büyük ihtimal. Çünkü aşı yan etki yaparsa ve üstüne covid daha da ağırlaşırsa çok kötü olur.

Corona geçirenler antikor ürettiğinden aşı olmaları bana göre gereksiz.

Tanıdığım 1. doz aşı olduktan sonra corona olmuştu ve tekrar baştan başladılar aşıya. Ama bu olay 5 ay önceydi belki değiştirmişlerdir.

Corona olduysan aşı için 6 ay beklemelisin eğer sağlık çalışanı vsvs değilsen. Sağlık bakanlığının kendi sitesinde yazıyor zaten büyük ihtimalle de randevu vermezler 6 ay geçmeden.

3 ay 6 ay bekleyip ol 2. Dozu

Corona olduysan aşı için 6 ay beklemelisin eğer sağlık çalışanı vsvs değilsen. Sağlık bakanlığının kendi sitesinde yazıyor zaten büyük ihtimalle de randevu vermezler 6 ay geçmeden.
1 Aya Düstü cok cok öncedendi 6 ay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hee tabi Dogan Hoca 3 ay Sonra ol demiş tabii gene doktoruna sormak lazım

1 Aya Düstü cok cok öncedendi 6 ay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hee tabi Dogan Hoca 3 ay Sonra ol demiş tabii gene doktoruna sormak lazım
Nereden temin ettiniz bu bilgiyi. Bizzat sağlık bakanlığı sitesinde 6 ay yazıyor.

Evet benim bildiğim kadarıylada kısa bir süre değil bir ay felan çok az, vücudunuz iyileştiğiniz çok fazla antikor üretiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,459
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri