Evlilik, düğün masrafları konusunda haklısın anca aşk senin gördüğün yada zihninde ki gibi olan bir şey değil (benim zihnimde ki aşk için) yani tipe göre seven vb. elbette böyle insanlardan bolca var karşısındaki'nin sadece görünüşünü beğenip "aşık" olduğunu zanneden insanlar var ancak aşk bu değil yada aşk bu gibi şeyler etrafında kurulu bir şey değil.
"Bir insan birini neden sever ki ?"
Bir çok sebepten sevebilirsin düşüncelerini, duygularını o insan ile paylaşmak onunla konuşmak hoşuna gidiyordur. Zor durumda kaldığın zaman yardımına koşuyordur, sana destek oluyor sana umut veriyordur.
Sen kendi kafanda ki aşkı anlattın bende kendi kafamda ki aşk ile sana cevap veriyorum,
Aşık olmak görünüşe yada vücuda olan bağlılık değildir. Gerçek aşık karşısındaki kişinin düşüncelerine, sözlerine, ruhuna aşık olur. Kız arkadaş yerine ekran kartını yada sistemi tercih ederim demişsin sen zora düştüğünde onlar mı sana yardımcı olacak ? Mutlu bir anını onlar mı anlayacak ? Kız arkadaş yerine, ben dostum ile takılmayı tercih ederim diyebilirsin ona bir sözüm yok ancak ekran, kartı sistem gibi şeyler ile de bunu mukayese edemezsin.
TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi