Neler Yeni

Askere akıllı telefon sokmak

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eren Er
Arkadaşlar 25 gün sonra askere gidiyorum, ve akıllı telefon sokmak istiyorum fakat bunu nasıl yapabilirim veya cezaları nedir bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi var mı

edit: sokamazsam ve tuşlu alırsam askercell kullanmadığım için çok büyük problem yaşar mıyım bilgisi olanlar onuda yazabilirse sevinirim.

KınalıKeçi

80+ Bronze
Arkadaşlar 25 gün sonra askere gidiyorum, ve akıllı telefon sokmak istiyorum fakat bunu nasıl yapabilirim veya cezaları nedir bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi var mı

edit: sokamazsam ve tuşlu alırsam askercell kullanmadığım için çok büyük problem yaşar mıyım bilgisi olanlar onuda yazabilirse sevinirim.
amcam gidicek yakın zamanda kendine xaomi qin f22 aldı
tek şart kamerası olmaması
sahibinden de veya yakın civarda iseniz istanbulun meşhur çarşılarındaki telefoncular satıyordur

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eren Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amcam gidicek yakın zamanda kendine xaomi qin f22 aldı
tek şart kamerası olmaması
sahibinden de veya yakın civarda iseniz istanbulun meşhur çarşılarındaki telefoncular satıyordur
bildiğim kadarıyla internet bağlantısı da olmaması lazım

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eren Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam akıllı telefon komple yasak zaten ama sen normal tuşlu telefon gibi kullanıcaksın çaktırmadan mevzu bu telefonun olayı tuşlu telefona benzemesi
Hocam bunu ilk ve son yapan olmayacağım bence ayıkırlar bunu

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Emirhan Acar
abim bedelliye tuşlu götürmüştü kullanmıştı ayrı hat almadan kendi hattından

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,298
İsim
.
Hocam bunu ilk ve son yapan olmayacağım bence ayıkırlar bunu
Hocam bazı komutanlar bu tür telefonları çözmüşler alıyorlar bazılarıda müsade ediyorlar yada bilmiyorlar.
Bende mayıs celbindeyim bakalım ama uğraşmayacağım telefonla falan normal tuşlu alsak yeter.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Furkan Demirtaş
Hiç boşuna uğraşıp risk alma gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,719
Üyeler
167,707
Son üye
tougaku
Top Bottom