Johannes Erwin Rommel
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,823
- İsim
- Doruk
Bence aşı olmalısınız aşının içinde nasıl kanser bulunmuş kaynak neresi bilmiyorum ama bence aşı olmalısınızmerhaba 31 03 2022 askerim bilecik jandarma merkez aşı olmadım şuana kadar hiç olmayı da düşünmüyorum daha geçen gün aşının içeriğinde kanser çıkmış iyice olmaktan vazgeçtim
acemi birligine otobüs ile gidicem orda pcr test falan istemiyorlar ama usta birligine geçerken komutanlar bilet alıyormuş uzak yer cıkarsa ucak bileti ama aşı olmayanlardan uçak için pcr test istiyorlar 48 saatlik sanırım usta birligine kadar ucaga yetkililer bindiriyormuş ama benim aşım yok pcr test istiyebileceklerini askerlik bilmeleri lazım alırlar ucak bileti mecbur otobusle gitmek zorunda kalmam mı aşı olmadıgım icin ki aşı olsam da şimdi 1 aşı için bile pcr test gerekli sanırım 2 aşıdan sonra istemiyorlar pcr testi yine geç kaldım her türlü ve askere girdimi hastalık için aşı oluyoruz ama covid için yapıyorlar mı acaba mecbur değildir umarım sonuçta böyle bir şeye hakları yok diye düşünüyorum bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili.