Neler Yeni

ASKERE GİDİYORUM MARTTA AŞI OLMADIM.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
merhaba 31 03 2022 askerim bilecik jandarma merkez aşı olmadım şuana kadar hiç olmayı da düşünmüyorum daha geçen gün aşının içeriğinde kanser çıkmış iyice olmaktan vazgeçtim
acemi birligine otobüs ile gidicem orda pcr test falan istemiyorlar ama usta birligine geçerken komutanlar bilet alıyormuş uzak yer cıkarsa ucak bileti ama aşı olmayanlardan uçak için pcr test istiyorlar 48 saatlik sanırım usta birligine kadar ucaga yetkililer bindiriyormuş ama benim aşım yok pcr test istiyebileceklerini askerlik bilmeleri lazım alırlar ucak bileti mecbur otobusle gitmek zorunda kalmam mı aşı olmadıgım icin ki aşı olsam da şimdi 1 aşı için bile pcr test gerekli sanırım 2 aşıdan sonra istemiyorlar pcr testi yine geç kaldım her türlü ve askere girdimi hastalık için aşı oluyoruz ama covid için yapıyorlar mı acaba mecbur değildir umarım sonuçta böyle bir şeye hakları yok diye düşünüyorum bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili.
Bence aşı olmalısınız aşının içinde nasıl kanser bulunmuş kaynak neresi bilmiyorum ama bence aşı olmalısınız

softnex

80+
2. aşı zorlama yoktu sanırım ama revirciler günü gelince söylüyorlar belki istersen onu olmazsın.
evet bakcaz bakalım bilecik merkez jandarma cıktı usta birligi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi cıkar diyorlar cıksa tatile gidecez

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Yok
evet bakcaz bakalım bilecik merkez jandarma cıktı usta birligi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi cıkar diyorlar cıksa tatile gidecez

O kadarını bilmiyorum. Ben Ankara'da inzibat olarak yapmıştım. Fakat Bilecik pek sevilmez.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Yok
doğru. bakalım kısmet şubatta gidecektim hazırlandım her şey tamam dedik bi baktım 31 mart 3. grup saka gibi

Aynısını bana yaptılar. Şubat 2021'de gidecektim taaaa mayıs 2021 kadar attılar. O değişiyor belli olmuyor hiç.

Top Bottom