Neler Yeni

Askeri bot konusunda kararsız kaldım yardımcı olur musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
Arkadaşlar kışın fiyatlar muhtemelen çok artar ondan dolayı şimdiden botlara bakmaya başladım askeri bi bot almak istiyorum ama hangi marka kalitelidir bilemedim YDS nin ürünleri tip olarak güzel duruyo %100 su geçirmez diyolar ama çok fazlada şikayet almış ondan dolayı kafam karıştı kendisi kullanıp tavsiye verebilcek olan varmı
YDS den bu veya
Bu modelleri düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Arkadaşlar kışın fiyatlar muhtemelen çok artar ondan dolayı şimdiden botlara bakmaya başladım askeri bi bot almak istiyorum ama hangi marka kalitelidir bilemedim YDS nin ürünleri tip olarak güzel duruyo %100 su geçirmez diyolar ama çok fazlada şikayet almış ondan dolayı kafam karıştı kendisi kullanıp tavsiye verebilcek olan varmı
YDS den bu veya
Bu modelleri düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler
alttakini kullanıyorum çok çok memnunum gerek duruşu olsun gerek rahatlığı olsun.. Kışın yağmurda karda falan sıcacıktı ayağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alttakini kullanıyorum çok çok memnunum gerek duruşu olsun gerek rahatlığı olsun.. Kışın yağmurda karda falan sıcacıktı ayağım
Teşekkür ederim bende alttakini almayı düşünüyordum üstteki biraz pahalı geldi açıkcası

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Ben askerlik yaptığımda rütbelilerin ayağında genellikle yds, vogel ve lowa vardı. Lowa en kalitelisi ama fiyatı tuzlu. Yds ve vogel mi dersen yds daha çok kullanan görmüştüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bi de şey soracam numara olarak nasıl ne giyosan oluyomu yoksa 1 büyük veya küçükğünü almak gerekirmi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Askeri öğrenci falan mısın ? Yoksa günlük kullanım için mi bakıyorsun.

Top Bottom