Neler Yeni

Askerlik tecil ettirme

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
E devletten yoklama başvurusu yapıyorum form kısmında son 6 ayda çekilmiş vesikalık fotoğraf yüklememi istiyor. Bu fotoğrafı evde kendim çekip yükleyebilir miyim. Birde ben 2 defa mezuna kaldım açık lise mezunuyum tecil etme hakkım var mı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Polat Bey
E devletten yoklama başvurusu yapıyorum form kısmında son 6 ayda çekilmiş vesikalık fotoğraf yüklememi istiyor. Bu fotoğrafı evde kendim çekip yükleyebilir miyim. Birde ben 2 defa mezuna kaldım açık lise mezunuyum tecil etme hakkım var mı acaba
Ben gittiğim zaman yanımda vesikalık yoktu çekilip geleyim demiştim ordaki adam yüzünün net belli olduğu tek olduğun foto da versen olur çok uğraşma falan dedi ama sen yine de gidip askerlik şubesine sor

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Uğur Çam
Hocam askerlik şubesine git yanına öğrenim belgeni al liseden mezun olduğuna dair. Üniversite sınavına hazırlanıyorum tecil ettiricem de. Emin misin diye sorcaklar eminim de ediyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam askerlik şubesine git yanına öğrenim belgeni al liseden mezun olduğuna dair. Üniversite sınavına hazırlanıyorum tecil ettiricem de. Emin misin diye sorcaklar eminim de ediyorlar
Ben de 2 kere mezuna kalmıştım böyle ettirdim 2029 a kadar

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de 2 kere mezuna kalmıştım böyle ettirdim 2029 a kadar
E devletten gözüken askerlik şubesi oturduğum ilde değil başka yerde gözüküyor

Top Bottom