Asla Steam Üzerinden Eski CoD Oyunlarını Oynamayın

Reaksiyon skoru
24
Steamda CoD serisinde indirim olduğunu gördükten sonra böyle bir konu açmaya karar verdim. Yenileri bilmiyorum fakat BO4'e kadar olan tüm CoD oyunlarında bulunan bir açık nedeniyle steam versiyonu üzerinde MP oynadığınız zaman lobideki hackerlar tarafından RAT saldırısına maruz kalıyorsunuz. Bu açıklar kapatıldı denmesine rağmen kapatılmamış durumda, hackerlar bilgisayarlarınıza rahatça uzaktan erişim sağlayıp ne isterse yapabiliyor.

Steamda CoD serisinde indirim olduğunu gördükten sonra böyle bir konu açmaya karar verdim. Yenileri bilmiyorum fakat BO4'e kadar olan tüm CoD oyunlarında bulunan bir açık nedeniyle steam versiyonu üzerinde MP oynadığınız zaman lobideki hackerlar tarafından RAT saldırısına maruz kalıyorsunuz. Bu açıklar kapatıldı denmesine rağmen kapatılmamış durumda, hackerlar bilgisayarlarınıza rahatça uzaktan erişim sağlayıp ne isterse yapabiliyor.
Hangi oyunları hocam ismi ne serinin

Call of Duty serisi hocam. Kesin bildiğim Black ops 4e kadar bu açıklar var. Yeniler konusunda emin değilim
Ben öyle bir şey duymuştum zaten redditte ama fake sandım, harbi doğruymuş galiba

Doğru hocam, activision full fiyattan 15 senelik oyun satıyor fakat oyundaki açıkları kapatmıyor
Kullanıcısının güvenliğini hiçe sayan ve para göz bir firma, işte bu tarz firmalara inat ısrarla korsan oynuyorum ve oynamaya devam edicem

plutonium, alterware gibi clientlar var onlarla güvenli bir şekilde oynanıyor.

Son düzenleme:
İndirmeyi düşünüyordum, çok teşekkürler.

Bunu nasıl yapıyorlar be

Geri