ASPAVA Dürüm yanındakiler sınırsız mı?

bekir99

80+
Reaksiyon skoru
40
Aspava Dürüm(SSK), Salata, cacık, soslu patates kızartması, irmik helvası çay 50 tl miş.

Ankaraya arkadaşım gitti aspava gittim 48 tl( SS yemiş) verdim dürüm aldım ve yanındakiler sınırsız istediğin kadar iste bedava getiriyorlar dedi inanmadım internette araştırdım bulamadım şimdi ankarada yaşayan arkadaşlar gerçekten aspava dürüm yanındaki Salata, cacık, patates kızartması, irmik helvası sınırsız mı ?

3 hafta civarı oldu gideli, neden sınırsız istenir bilmiyorum; fakat istersen getireceklerdir diye düşünüyorum. Bahsedilen ürünlerden getirdiler; fakat daha fazlasını isteyecek yerim kalmadı açıkçası. Ayriyeten künefe getiriyorlar ikram olarak; ancak bu bildiğimiz Bim'de satılan künefeden. Dürümü aşırı iyi ve normal veya hatay usulü dürümlerden çok farklı sırf bunun için bile gidilebilir. 7-8 sıkım çiğ köfte ve patates kızartması geliyor ve yiyemezsen paket yapıyorlar. Sürekli çay yenilemekle uğraşmamak için olsa gerek çaydanlık getirdiler istediğin kadar içebiliyorsun. Bir de dediğiniz gibi irmik helvası ve dondurma getiriyorlar.

Artık değil eskidendi o.
hadi bende haftaya gidecektim ankaraya. aspavada gideceğim tabi. sınırsız olsa güzel olurdu:ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 hafta civarı oldu gideli, neden sınırsız istenir bilmiyorum; fakat istersen getireceklerdir diye düşünüyorum. Bahsedilen ürünlerden getirdiler; fakat daha fazlasını isteyecek yerim kalmadı açıkçası. Ayriyeten künefe getiriyorlar ikram olarak; ancak bu bildiğimiz Bim'de satılan künefeden. Dürümü aşırı iyi ve normal veya hatay usulü dürümlerden çok farklı sırf bunun için bile gidilebilir. 7-8 sıkım çiğ köfte ve patates kızartması geliyor ve yiyemezsen paket yapıyorlar. Sürekli çay yenilemekle uğraşmamak için olsa gerek çaydanlık getirdiler istediğin kadar içebiliyorsun. Bir de dediğiniz gibi irmik helvası ve dondurma getiriyorlar.
hocam ben kolay kolay doymuyorum mesela ben dönerciye gittim mi cebimde para varsa 3-4 tane dürüm yiyorum gene doymuyorum. sonra bir şeyler atıştırıyorum çıkınca da. ondan sordum zaten.

Son düzenleme:
Geri