Neler Yeni

Asrock B550M-HDV Nasıldır?

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Doğan gelişigüzel

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Doğan gelişigüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok mu yorum vs

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,140
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ben olsam 300-500 fazla verip ASUS alırım ama bütçe kısıtlı ise alınabilir. Marka olarak Asrock iyidir. Taichi serisi mesela gayet iyi. Anakart üreticisi olarak Gigabyte`ın rahat önüne koyarım.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Kaliteli marka ve en büyük sebebi bi sorun çıktığında ulaşacağın insanlar var asrockun müşteri hizmetleri olduğunu bile sanmıyorum
sanmıyorum diyorsun ama diyorumki neden asrock alınmaz sadece bunu anlat

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,991
İsim
Murat Orhan
Hocam asrock marka kötü
Değil hocam asrock iyi bir marka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli marka ve en büyük sebebi bi sorun çıktığında ulaşacağın insanlar var asrockun müşteri hizmetleri olduğunu bile sanmıyorum
Kanka çok ağır boş konuşuyorsun. İthalatçısı teknobiyotik birkere. ayrıca AM5 en iyi fp kartları asrock üretiyor.

selamlar,

bu anakart nasıldır sistemim imzamda mevcut nays ile 1.833,44 TL ye geliyor sizce alınır mı ?

kullanan memnun olan varmı ?

teşekkürler.
Faz değeri diğer B550lere göre düşük fakat B450 yerine fazlasıyla tercih edilebilir.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Doğan gelişigüzel
ben marka olarak sormuyorum genel olarak bu modelı alırsam başım ağrır mı diye soruyorum marka olarak asus ıle zamanında ortak olup sonra yollarını ayırıp kendı firması ile devam eden taiwan menşeili bir firma olarak biliyorum eğer yanlış değilsem tr de garanti mevzusuna çok takılan biri değilim 5600 ile standart olarak elimdeki anakarttan geçmeye değer mı m2 artısı ve sam artısını kullanıcam sadece

Değil hocam asrock iyi bir marka.

Kanka çok ağır boş konuşuyorsun. İthalatçısı teknobiyotik birkere. ayrıca AM5 en iyi fp kartları asrock üretiyor.

Faz değeri diğer B550lere göre düşük fakat B450 yerine fazlasıyla tercih edilebilir.
faz değeri neyi etkiler dostum ben bu tarz bilgileri merak ediyorum yani 2500 tl 3000 tl lık anakartlara göre neyı kaybederim bunu tercıh edersem oc vs yapmıyorum aldığım işlemcileri ya stock yada oto oc modunda kullanırım manuel oc bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,991
İsim
Murat Orhan
ben marka olarak sormuyorum genel olarak bu modelı alırsam başım ağrır mı diye soruyorum marka olarak asus ıle zamanında ortak olup sonra yollarını ayırıp kendı firması ile devam eden taiwan menşeili bir firma olarak biliyorum eğer yanlış değilsem tr de garanti mevzusuna çok takılan biri değilim 5600 ile standart olarak elimdeki anakarttan geçmeye değer mı m2 artısı ve sam artısını kullanıcam sadece

faz değeri neyi etkiler dostum ben bu tarz bilgileri merak ediyorum yani 2500 TL 3000 TL lık anakartlara göre neyı kaybederim bunu tercıh edersem oc vs yapmıyorum aldığım işlemcileri ya stock yada oto oc modunda kullanırım manuel oc bilgim yok
OC yapmıyorsan al geç direk. Tık hızını bekle 100 150 lira daha düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,315
Üyeler
159,603
Son üye
ylmazef
Top Bottom