Sizinki onaylandı mı? Benim sipariş hala onaylanmadı.Bende dün gördüydüm heralde. Kesin paylaşmışlardir dedim baktim kimse atmamış
Sizinki onaylandı mı? Benim sipariş hala onaylanmadı.Bende dün gördüydüm heralde. Kesin paylaşmışlardir dedim baktim kimse atmamış
boş anakartlar hocam pcie4 bile desteklemiyor sadece adından ötürü a320 kulağa milattan önce kalmış bir anakart gibi geliyor ikinci el fiyatları düşük geneldeBende alacaktımda mağazanın 2000tl üstüne sattığı neredeyse ürünü yok. Hiç güven vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam overclock yapmayan bir insan için mosfet sayısı, soğutması bir önem arz ediyormu? R5 5600 alsam diyelim işlemci zaten 65w
A320 ve A520 arasında ne fark var?
M2 slotu desek bu modele onu da koymuşlar.
Usta zaten parası olan a320 anakart indirimi falan kovalamaz gider en kral b550 falan alır, birde bildigim kadarıyla pci e 3.0 ve 4.0 arasjnda aşırı fps farkı yok da daha onaylanmadı siparislerboş anakartlar hocam pcie4 bile desteklemiyor sadece adından ötürü a320 kulağa milattan önce kalmış bir anakart gibi geliyor ikinci el fiyatları düşük genelde
usta parası olan zaten b650 alır gerisi boş konuşmaUsta zaten parası olan a320 anakart indirimi falan kovalamaz gider en kral b550 falan alır, birde bildigim kadarıyla pci e 3.0 ve 4.0 arasjnda aşırı fps farkı yok da daha onaylanmadı siparisler
Benim bildiğim A520 ve B450'de pcie4 desteği sunmuyor.boş anakartlar hocam pcie4 bile desteklemiyor sadece adından ötürü a320 kulağa milattan önce kalmış bir anakart gibi geliyor ikinci el fiyatları düşük genelde
Ben ryzen 5 5600x ve rx 6900xt takmak için alıcagım bir sorun olmaz galiba değil miBenim bildiğim A520 ve B450'de pcie4 desteği sunmuyor.
En ucuz B550 alayım desem asrock var o da 2600₺
Bu anakart eğer ki kargolanırsa 1200tl'ye beleş
1600tl cebimde kalır. O fiyata da r5 2600 ve 8gb tek modül ram alırım.
Bu anakartı alan adamın zaten pcie 4 destekleyen ekran kartı alacak durumu yoktur.
Ben ikinci pc için alıyorum taş çatlasa 1050ti falan takarım
olmaz. parçaları ikinci el mi alıyorsunuz. anakart eğer gönderilmezse benim plan iptal.Ben ryzen 5 5600x ve rx 6900xt takmak için alıcagım bir sorun olmaz galiba değil mi
Aynen 2.el topluyacamolmaz. parçaları ikinci el mi alıyorsunuz. anakart eğer gönderilmezse benim plan iptal.
2. El 1200-1300TL'ye M2 slotlu, aynası braketi tam A320 bulunmuyor dostum. Anakart eskimiş olabilir evet ama bu fiyata bulunmaz nimet.boş anakartlar hocam pcie4 bile desteklemiyor sadece adından ötürü a320 kulağa milattan önce kalmış bir anakart gibi geliyor ikinci el fiyatları düşük genelde
hocsm çok iyi anlatamadım galiba bence a520 anakartlar boş ve a320den pek bir farkı da yok2. El 1200-1300TL'ye M2 slotlu, aynası braketi tam A320 bulunmuyor dostum. Anakart eskimiş olabilir evet ama bu fiyata bulunmaz nimet.
O kısım okey anladım da 2. Elden ucuz rakama ne bekliyorsun onu merak ediyorum?hocsm çok iyi anlatamadım galiba bence a520 anakartlar boş ve a320den pek bir farkı da yok