Dün gece biraz adetli şekilde aldım ama hala onaylanmadı. Mağazayı internetten araştırdım mahalle arası bilgisayarcılar gibi bir şey. Bakalım ne olacak
Evet hocam saf performansta 1-2 FPS fark eder etmez. Daha fazla çıkış, overclok, mofset soğutma vs işin içine giriyor...
Alacağınız ekran kartı gerçekten ağır bir model. PC express yuvasının metal destekli olması, o işlemci stok fan ile sıcak çalışır en azından mofset soğutması olması vb durumlarından dolayı daha üst model anakart almanızı tavsiye etmişlerdir. Tercih meselesi... Yakın zamanda DDR5 sisteme geçemeyi planlıyorum ve kesinlikle A620 bakmıyorum. B650 ATX mofset soğutması olan modellerden bir şey alıp uzun yıllar serin ve bütün ihtiyaçlarını karşılamak istiyorum.
Hocam overclock yapmayan bir insan için mosfet sayısı, soğutması bir önem arz ediyormu? R5 5600 alsam diyelim işlemci zaten 65w
A320 ve A520 arasında ne fark var?
M2 slotu desek bu modele onu da koymuşlar.
Bende alacaktımda mağazanın 2000tl üstüne sattığı neredeyse ürünü yok. Hiç güven vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam overclock yapmayan bir insan için mosfet sayısı, soğutması bir önem arz ediyormu? R5 5600 alsam diyelim işlemci zaten 65w
Bende alacaktımda mağazanın 2000tl üstüne sattığı neredeyse ürünü yok. Hiç güven vermedi
Mesaj otomatik birleştirildi: