Teknobiyotik kullanıyordu videolarına bakabilirsinizASRock B550M-HDV Anakart AMD AM4
Bu markayı ilk kez kullanıcam sizce nasıl bios işlemleri zor mudur ryzen 5 5500 ile kullanıcam
Gayet güzel kartlar. Asrock markası zamanında asusla çalışıyordu fakat şuan pegatrona geçti. Asrock Ve Biostar anakartların çok az değer gördüğünü düşünüyorum açıkçasıASRock B550M-HDV Anakart AMD AM4
Bu markayı ilk kez kullanıcam sizce nasıl bios işlemleri zor mudur ryzen 5 5500 ile kullanıcam
reis senle önceki postumda da konuşmuştuk dediğin gibi yapıp aldım ikisini deGayet güzel kartlar. Asrock markası zamanında asusla çalışıyordu fakat şuan pegatrona geçti. Asrock Ve Biostar anakartların çok az değer gördüğünü düşünüyorum açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca fiyat olarakta alınabilecek En ucuz B550 anakart şuan Asrock'un. Ben kesinlikle tercih ederdim.
önerdiğim de bir üründür zaten.
Bi sıkıntı olursa yardımcı olur musun kullanıyorsan bios güncellemesi filan gerekiyor mu bu anakart için yoksa takınca direk çalışacak mıGayet güzel kartlar. Asrock markası zamanında asusla çalışıyordu fakat şuan pegatrona geçti. Asrock Ve Biostar anakartların çok az değer gördüğünü düşünüyorum açıkçası
Ayrıca fiyat olarakta alınabilecek En ucuz B550 anakart şuan Asrock'un. Ben kesinlikle tercih ederdim.
önerdiğim de bir üründür zaten.
B550 olduğu için zaten güncel bios gelecektir güncelleme yapmana gerek kalacağını düşünmüyorum.reis senle önceki postumda da konuşmuştuk dediğin gibi yapıp aldım ikisini de
Bi sıkıntı olursa yardımcı olur musun kullanıyorsan bios güncellemesi filan gerekiyor mu bu anakart için yoksa takınca direk çalışacak mı
Ayrıca iyi yapmışsın şimdiden hayırlı olsun kral Allah utandırmasınreis senle önceki postumda da konuşmuştuk dediğin gibi yapıp aldım ikisini de
Bi sıkıntı olursa yardımcı olur musun kullanıyorsan bios güncellemesi filan gerekiyor mu bu anakart için yoksa takınca direk çalışacak mı
b450 steel legend kullanıyorum muazzamASRock B550M-HDV Anakart AMD AM4