Bitmez. Benim 2.5 ay sürmüştü bitirmem. Hemen hemen hergunde oynamıştım.Şuan 16 levelim RDR 2 alıcam ama indirim 16 Eylül de bitiyor 16 Eylül’e kadar bu oyun biter mi ?
HOcam RDR 2 yi alsam şuan iki oyunuda aynı ansa oynayabilirmiyim yada RDR2 yi alsam Assasins creed odyssey yi bitirip ona geçsem olmaz mı hiç RDR oynamadımBitmez. Benim 2.5 ay sürmüştü bitirmem. Hemen hemen hergunde oynamıştım.
13 günde bitmez,sırf ana hikaye kassanız bile zor,ve ayrıca tadı kalmaz görmeden etmeden hızlıca bitimekŞuan 16 levelim RDR 2 alıcam ama indirim 16 Eylül de bitiyor 16 Eylül’e kadar bu oyun biter mi ?
Olur öyle yapHOcam RDR 2 yi alsam şuan iki oyunuda aynı ansa oynayabilirmiyim yada RDR2 yi alsam Assasins creed odyssey yi bitirip ona geçsem olmaz mı hiç RDR oynamadım
İkisi birlikte devam etmez. Ayrı ayrı oyna. İkisinin hikayeside yeterince ağır ve çok iyi.HOcam RDR 2 yi alsam şuan iki oyunuda aynı ansa oynayabilirmiyim yada RDR2 yi alsam Assasins creed odyssey yi bitirip ona geçsem olmaz mı hiç RDR oynamadım
30 saat oynamışım 16 levelimİkisi birlikte devam etmez. Ayrı ayrı oyna. İkisinin hikayeside yeterince ağır ve çok iyi.
Birini bitirip birine başla.
30 saate nasıl 16 levelsin30 saat oynamışım 16 levelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu cultist yerindeyim maskelileri öldürüyorum
Harbiden şaka maka nasıl 30 saatte 16 levelsin?Şuan 16 levelim RDR 2 alıcam ama indirim 16 Eylül de bitiyor 16 Eylül’e kadar bu oyun biter mi ?
HOcam bi 10 saat boş takıldım30 saate nasıl 16 levelsin
Harbiden şaka maka nasıl 30 saatte 16 levelsin?
3 gün önce tekrar bitirmek için yine başladım 20-25 saatte 25 level oldum
Abim yüzünden oyuna tam odaklanmışım hafi gel fifa aç koyayım sana diyorHarbiden şaka maka nasıl 30 saatte 16 levelsin?
3 gün önce tekrar bitirmek için yine başladım 20-25 saatte 25 level oldum