Neler Yeni

🔥Assasins Creed Shadow Oynanış Fragmanı Yayınlandı🔥(fazla iyi)

Sizce oynanış mekanikleri nasıl gözüküyor

• Güzel ve umut verici

Oylar: 19 47.5%
  • Beklediğim kadar iyi değil

Oylar: 6 15.0%
  • Zıpla,Hopla,bıçakla

Oylar: 15 37.5%

• Oy kullanan toplam üye
    40

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Muhammet Kürkçü
Evet sevgili forum kulanıcıları Yeni sanırım 8 assasin creed oyunundan ilki olan shadow beklentileri aştı gibi şahsi fikrim ve bi çok kişinin fikri olan oyun yine bi öncekilerin benzerlerinin geliştirilmiş hali olmasıydı bir çok kişinin tahmini bu yöndeydi valhalla,mirage gibi oyunlardaki mekanikler kulanılır diye bekleniyordu ama oynanış fragmanında çok detaylı olmasada bi çok yenilik var gibi üstelik bence fazlasıyla umut vadediyor sizin için ubisoftun youtube linkini bırakacağım yorumlarınızı beklemeyi unutmayın

Link;

(Bu arada ırkçılık gibi söylemler lütfen yapmayın yoksa kesinlikle siyah tenli bi samuray japon askerleri biçmiyor lütfen saygılı olalım bu konuda :monkahmm:
Oynanış olarak ghost of tsushima dan iyi olacağını sanmıyorum. Ac yapısı zaten samurai temasına biraz ters düşüyor. Samurai dediğin arkadan vurmaz! Onuru ile dövüşür Jin sakai gibi (!)

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oynanış olarak ghost of tsushima dan iyi olacağını sanmıyorum. Ac yapısı zaten samurai temasına biraz ters düşüyor. Samurai dediğin arkadan vurmaz! Onuru ile dövüşür Jin sakai gibi (!)

AC yapısına ters düşebilecek her şeyi yaptılar zaten. Samuray teması da sırıtmaz.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Muhammet Kürkçü
AC yapısına ters düşebilecek her şeyi yaptılar zaten. Samuray teması da sırıtmaz.
Ben samurai temasına ters düşüyor demiştim ama o da olur sanırım. Bunu samurai lar gizli şekilde dövüşmediği için söylemiştim. Ac ise neredeyse tamamen gizlilik odaklı.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben samurai temasına ters düşüyor demiştim ama o da olur sanırım. Bunu samurai lar gizli şekilde dövüşmediği için söylemiştim. Ac ise neredeyse tamamen gizlilik odaklı.

Demek istediğinizi anladım. O yüzden AC yapısına ters düşen ne varsa yaptılar dedim. AC Revelations'tan sonra oyun bambaşka bir çizgiye kaydı. Gizlilik ile ilişkilendirilen karakter konsepti AC III ve sonrasında kayboldu gitti. Şöyle izah edeyim, yeraltında iş yapan karanlık bir yapı kavramından ABD iş savaşı, korsan ve viking ne varsa işe bulaştı. O yüzden Mirage'ın sloganı "köklere inmek" olarak belirlenmişti. Şimdi yine Çin'e gidiyoruz.

Shourd

80+ Gold
Sinematiklerin arasına sıkıştırılmış oynanış görüntüleri var ancak gördüğüm kadarıyla gerçekten bir umut var gibi, güzel görünüyor mekanikler ancak bu bir şey ifade etmeyebilir diyebiliriz, net bir şey söylemek için erken, tamamen oyun içi oynanış videosu geldiğinde ne olduğunu belli edecektir.
gerçekten hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bencede samuray teması biraz zıt gibi bu yüzden shinobi-ninja da eklemişler anladığım kadarıyla sanırım ikisi arasında geçişler yapacağız nasıl geçişler olur orası bilinmez yani bi anda mı değişir sıra sıra görev mi yaparız bilmiyorum ama güzel olmuş bence shinobilik ile hem gizlilik özü ortaya çıkmış hemde valhalla seven büyük bi kesim içinde samuray teması çıkmış fena değil en azından eski oyunlardan farklı olucak umut veriyor baya

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Muhammet Kürkçü
gerçekten hocam

bencede samuray teması biraz zıt gibi bu yüzden shinobi-ninja da eklemişler anladığım kadarıyla sanırım ikisi arasında geçişler yapacağız nasıl geçişler olur orası bilinmez yani bi anda mı değişir sıra sıra görev mi yaparız bilmiyorum ama güzel olmuş bence shinobilik ile hem gizlilik özü ortaya çıkmış hemde valhalla seven büyük bi kesim içinde samuray teması çıkmış fena değil en azından eski oyunlardan farklı olucak umut veriyor baya
Eğer iki karakter farklı oynanışlar sunuyor ve kafamıza göre istediğimizi seçebiliyorsak gerçekten iyi birşeyler çıkabilir. Bu oyunda sanırım umut var.

Demek istediğinizi anladım. O yüzden AC yapısına ters düşen ne varsa yaptılar dedim. AC Revelations'tan sonra oyun bambaşka bir çizgiye kaydı. Gizlilik ile ilişkilendirilen karakter konsepti AC III ve sonrasında kayboldu gitti. Şöyle izah edeyim, yeraltında iş yapan karanlık bir yapı kavramından ABD iş savaşı, korsan ve viking ne varsa işe bulaştı. O yüzden Mirage'ın sloganı "köklere inmek" olarak belirlenmişti. Şimdi yine Çin'e gidiyoruz.
Max ubisoft diyip geçmekten başka birşeyler gelmiyor içimden. Umarım bu oyun çok kötü çıkmaz.

mustidnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Döker
Ubisoft her ac oyununu farklı bir şubesine yaptırıyor, bu hem 2 yılda bir oyun gelmesini sağlıyor hem o şubelerin iyi olduğu noktalar ile oyun yaptırıyor, her şubeden farklı bir oyun çıkıyor. Artık her iki oyundan birisini RPG türünde, diğerini gizlilik odaklı yapacaklar. Bakalım, sanırım bu gece tam anlamıyla bir oynanış videosu gelecek.

Shourd

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,658
Üyeler
163,030
Son üye
Yigit34y
Top Bottom