H Hsnemir 80+ Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Hasan Emir Keleş Dün, 23:55 #1 assassin creed brotherhood aktif oynuyorum. Hazır Steam serinin indirimi var, bundan sonra hangi seriyi alim, nasıl şekilde sıralim
assassin creed brotherhood aktif oynuyorum. Hazır Steam serinin indirimi var, bundan sonra hangi seriyi alim, nasıl şekilde sıralim
Carlo 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 3,449 En İyi Cevap 1 Bugün, 00:04 #2 Hsnemir yazmış: assassin creed brotherhood aktif oynuyorum. Hazır Steam serinin indirimi var, bundan sonra hangi seriyi alim, nasıl şekilde sıralim Devamı için tıklayın... Hikaye sıralamasına göre, -AC Revelations -AC III -AC IV -AC Rogue -AC Unity -AC Syndicate -AC Origins -AC Odyssey -AC Valhalla -AC Mirage
Hsnemir yazmış: assassin creed brotherhood aktif oynuyorum. Hazır Steam serinin indirimi var, bundan sonra hangi seriyi alim, nasıl şekilde sıralim Devamı için tıklayın... Hikaye sıralamasına göre, -AC Revelations -AC III -AC IV -AC Rogue -AC Unity -AC Syndicate -AC Origins -AC Odyssey -AC Valhalla -AC Mirage
H Hsnemir 80+ Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Hasan Emir Keleş Bugün, 01:18 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hocam AC III Remastered var 2019 çıkmış 3 ün peşine oynanırmı
Carlo 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 3,449 En İyi Cevap 1 Bugün, 08:04 #4 Hsnemir yazmış: Hocam AC III Remastered var 2019 çıkmış 3 ün peşine oynanırmı Devamı için tıklayın... Direkt remastered sürümünü oyna. Aynısı zaten.
Hsnemir yazmış: Hocam AC III Remastered var 2019 çıkmış 3 ün peşine oynanırmı Devamı için tıklayın... Direkt remastered sürümünü oyna. Aynısı zaten.