Neler Yeni

Assassin's Creed Mythology Pack 2020 AUTUMN24 KODUYLA 310TL

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
The crew motofest mi bu paket mi sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Tugra
The crew motofest mi bu paket mi sizce
Bence bu paket ben valhallayı bitirdim ve çok iyiydi assasins creed origins ( çölde geçen ) çok sarmadı ama odysseyi deniycem çok fazla övdüler hatta valhalladan daha iyi diyenler vardı bence bu paket güzle

ChristianSerratos

80+ Silver
Bence bu paket ben valhallayı bitirdim ve çok iyiydi assasins creed origins ( çölde geçen ) çok sarmadı ama odysseyi deniycem çok fazla övdüler hatta valhalladan daha iyi diyenler vardı bence bu paket güzle
Origins bitirdikten sonra odys yüklemiştim aynı oyun la bu diyip silmiştim 2 ubisoft oyunu bünye kaldırmadı

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Rusty
Valhalla oynayacaklarin Allah yardımcısi olsun standart paketin full+ full görevlerin bitmesi 150 saat sürdü, daha dlclere girecem yoruldum. Bune birader metin2 de çar mı kasiyoz şu oyunları ortalama saatlik yapin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Valhalla oynayacaklarin Allah yardımcısi olsun standart paketin full+ full görevlerin bitmesi 150 saat sürdü, daha dlclere girecem yoruldum. Bune birader metin2 de çar mı kasiyoz şu oyunları ortalama saatlik yapin
Odyssey'de aynısının olacağını tahmin edip 40 saatte saldım. Tek Originsi bitirebildim o sardı beni. Valhalla ne kadar dayanacak bakalım dün başladım.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
Son düzenleme:

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kırılırsa oynarsın reis.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forzan varsa crewe gerek yok forzan yoksa crew. Ac oyunları sarsa bu soruyu sormazdın gibime geliyor.
Yok daha önce nerdeyse hiç hikayeli oyun oynamadım hatta sadece gta 5 hikayesini bitirdim o da yanlışlıkla oyunlarda hikaye olduğunu bilmiyordum bile hikayeli oyunları başlamak için biriktiriyorumda online oynamaktan sıra gelmiyor Forza 5 yok almayı düşünüyorum 4 var ama

lnxwizard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
lnxwizard
Hocam indirim ne zamana kadar sürüyor haberiniz var mı?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
Top Bottom