Neler Yeni

Assassins creed odysses sıkıcı mı?

9Fatih5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih
Oyunu 11 saat oynadım sanki çok bi olayı yok gibi salmalımıyım ilerleyen zamanlarda sarar mı oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Sarmıyor. Ya karakterler çok ruhsuz değil mi ? Ben karakteri benimseyemedim içine çekmedi beni oyun (20 saat)
Oyunu 11 saat oynadım sanki çok bi olayı yok gibi salmalımıyım ilerleyen zamanlarda sarar mı oyun

9Fatih5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sarmıyor. Ya karakterler çok ruhsuz değil mi ? Ben karakteri benimseyemedim içine çekmedi beni oyun (20 saat)
En son alexiosun annesi bulcaktık orda saldım valla PC 512 uncharted falan yüklicem buda 80gb falan yer kaplıyor ondan sormuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu son çıkan ac oyunları arasında en iyisi bence.
Hocam öyledir de hikaye nereye gidiyor tam anlamdım hala hem atinalılara hem spartalılara saldırıyoz çözemedim olayı tam

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Ya Assassins creed hiçbir zaman item kas devam et oyunu olmadı. Bu seride bunu değiştirmişler Rol yapma kendi karakterini geliştime bence bu oyuna yakışmıyor.

Valhala biraz daha hikayeye göre devam ettiği için, benimsediğimiz için oynattı.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Sıkıcı. Ben sırf yarım bırakmamak için oynadım. Normalde böyle oyunlarda haritayı tamamlamadan bırakmam ama o derece bezdirdi.

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erdi
En son alexiosun annesi bulcaktık orda saldım valla PC 512 uncharted falan yüklicem buda 80gb falan yer kaplıyor ondan sormuştum

Hocam öyledir de hikaye nereye gidiyor tam anlamdım hala hem atinalılara hem spartalılara saldırıyoz çözemedim olayı tam
Hocam bu oyunun eksilerinden biri işte oyun sanki siz o dönemde geçen savaşları biliyormuşsunuz gibi davranıyor bu durum beni de rahatsiz etmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,162
Üyeler
160,496
Son üye
ugurtt
Top Bottom