Oyunu 11 saat oynadım sanki çok bi olayı yok gibi salmalımıyım ilerleyen zamanlarda sarar mı oyun
Hocam bu son çıkan ac oyunları arasında en iyisi bence.Oyunu 11 saat oynadım sanki çok bi olayı yok gibi salmalımıyım ilerleyen zamanlarda sarar mı oyun
En son alexiosun annesi bulcaktık orda saldım valla PC 512 uncharted falan yüklicem buda 80gb falan yer kaplıyor ondan sormuştumSarmıyor. Ya karakterler çok ruhsuz değil mi ? Ben karakteri benimseyemedim içine çekmedi beni oyun (20 saat)
Hocam öyledir de hikaye nereye gidiyor tam anlamdım hala hem atinalılara hem spartalılara saldırıyoz çözemedim olayı tamHocam bu son çıkan ac oyunları arasında en iyisi bence.
Oyunu 11 saat oynadım sanki çok bi olayı yok gibi salmalımıyım ilerleyen zamanlarda sarar mı oyun
Oyunu 10 dk oynadım sildim bana göre sıkıcıOyunu 11 saat oynadım sanki çok bi olayı yok gibi salmalımıyım ilerleyen zamanlarda sarar mı oyun
siz yine iyi dayanmışsınız ben 17 dakika oynamıştımOyunu 11 saat oynadım sanki çok bi olayı yok gibi salmalımıyım ilerleyen zamanlarda sarar mı oyun
Hocam bu oyunun eksilerinden biri işte oyun sanki siz o dönemde geçen savaşları biliyormuşsunuz gibi davranıyor bu durum beni de rahatsiz etmişti.En son alexiosun annesi bulcaktık orda saldım valla PC 512 uncharted falan yüklicem buda 80gb falan yer kaplıyor ondan sormuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öyledir de hikaye nereye gidiyor tam anlamdım hala hem atinalılara hem spartalılara saldırıyoz çözemedim olayı tam
Profilinden anlaşılıyor hocam soulsculuk var mı biraz.Sıkıcı. Ben sırf yarım bırakmamak için oynadım. Normalde böyle oyunlarda haritayı tamamlamadan bırakmam ama o derece bezdirdi.
Profilinden anlaşılıyor hocam soulsculuk var mı biraz.
Katılılıyorum. Profilde P yi görünce dedim acabaa Odyssey zaten başarısız bir oyun bence.Var da AC severim. Odyssey'i hiç beğenmedim. Origins ve Valhalla sarmıştı.