Neler Yeni

Assassins Creed Odyssey Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Bildiğiniz gibi Ubisoft Ac Origins oyunu ile birlikte AC serisine yeni bir tarz getirdi.Bu üçlemenin arasındanda çoğunluğun en beğendiği oyun Odyssey oldu.Ama bir yandan hem çoğu kişi hemde arkadaşlarım oyunu 150-200 saat zevkle oynadığını anlatırken bir yandanda çoğu insan oyunun kendini çok tekrarladigini,bir süreden sonra baydığını ve işkenceye dönüştüğünü söylüyor.Öncelikle oyunu hemen almayı düşünmüyorum ama suanlik oyun hakkında biraz bilgi toplamak istiyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Here we go again... 🤣

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Çok iyi oyun Valhalla da Odyssey de
Ama 150-200 saat ben çoğu oyuna harcamam oyna - bitir sonra sil geç Assassin's Creed zaten çok derin bi hikaye vs. bekleme ama baya eğlenceli.
Bu arada Assassin's Creed seviyorsan Shadow Of Mordor, Shadow Of War da öneririm

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
50 saate bitirdim oyunu gayet eğlendim ve keyif aldım oynamanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok iyi oyun Valhalla da Odyssey de
Ama 150-200 saat ben çoğu oyuna harcamam oyna - bitir sonra sil geç Assassin's Creed zaten çok derin bi hikaye vs. bekleme ama baya eğlenceli.
Bu arada Assassin's Creed seviyorsan Shadow Of Mordor, Shadow Of War da öneririm
Seriye daha önce hiç girismedim.Bende zaten bitirip kenara koyan oyuncu tipindeyim ama önerenler gold edition dlc ile alin diyor.Bitirmek bile dlcler ile 100 saati falan bulduğu için çoğu kişinin oyunun kendini tekrar etmesinden şikâyetçi olması gözümü korkuttu.Benim için oyunun akıcılığı eğlendirmesi kendini tekrar etmemesi daha önemli.Yani oynanış hikayeden daha önemli gibi benim için zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 saate bitirdim oyunu gayet eğlendim ve keyif aldım oynamanı tavsiye ederim.
Tesekkürler

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
önerenler gold edition dlc ile alin diyor.Bitirmek bile dlcler ile 100 saati falan bulduğu için çoğu kişinin oyunun kendini tekrar etmesinden şikâyetçi olması gözümü korkuttu.
Ben Odyssey'in Season Pass'den sadece Legacy Of First Blade oynadım sadece The Fate of Atlantis oynamadım zaten sıktığı için bıraktım oyunu orada. Bence gerek yok DLC'lere ama bütçe olarak varsa gold alabilirsin yoksa almayada bilirsin. Ama Ac Valhalla DLC lerini oynayacağım daha oynamadım Vikingse ayrı bir sevgim var dizisinden dolayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Odyssey'in Season Pass'den sadece Legacy Of First Blade oynadım sadece The Fate of Atlantis oynamadım zaten sıktığı için bıraktım oyunu orada. Bence gerek yok DLC'lere ama bütçe olarak varsa gold alabilirsin yoksa almayada bilirsin. Ama Ac Valhalla DLC lerini oynayacağım daha oynamadım Vikingse ayrı bir sevgim var dizisinden dolayı
Demek bir süreden sonra bayıyormuş o zaman tekrarliyor.Bende ana hikayenin dlclerde devam ettiği için ve oyunlarda gemi kullanmayada ilgim olduğu için dlcler ile incelemek istedim alacaksam öyle alayım dedim ama bir süreden sonra oyun sıkıyormuş herhalde.Benim içinde ilk kriter eğlenmem ve oyunun sarması olmakla beraber oyunlarda aradığım 2.en büyük kriter oyunun az ama öz olması veya uzun olsa bile oyun boyunca farklı deneyimler yasatması hep ayni şeyleri yaptirtmamasi.Yani oyunun eğlenceli olduğu kanaatine vardım yorumlarınıza göre ama oyun oyuncuyu oyunda tutmayı bir şekilde basarmali.Bunu yapabiliyorsa almayı düşünebilirim.

Son düzenleme:

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bildiğiniz gibi Ubisoft Ac Origins oyunu ile birlikte AC serisine yeni bir tarz getirdi.Bu üçlemenin arasındanda çoğunluğun en beğendiği oyun Odyssey oldu.Ama bir yandan hem çoğu kişi hemde arkadaşlarım oyunu 150-200 saat zevkle oynadığını anlatırken bir yandanda çoğu insan oyunun kendini çok tekrarladigini,bir süreden sonra baydığını ve işkenceye dönüştüğünü söylüyor.Öncelikle oyunu hemen almayı düşünmüyorum ama suanlik oyun hakkında biraz bilgi toplamak istiyorum.
benim favori aclerimden biri oldu
oynarken acayip eğlendim

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Demek bir süreden sonra bayıyormuş o zaman tekrarliyor.Bende ana hikayenin dlclerde devam ettiği için ve oyunlarda gemi kullanmayada ilgim olduğu için dlcler ile incelemek istedim alacaksam öyle alayım dedim ama bir süreden sonra oyun sıkıyormuş herhalde.
Ya aslında ben yanlışlıkla save dosyasını sildim, sinirlendim onun için asıl silmiştim :D

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
İyidir iyi.

Top Bottom