Bende dlc yok yukardaki daha link daha mı güvenilir![]()
Assassin’s Creed: Odyssey - Animus Projesi - Türkçe Oyun Çeviri
- Orijinal 1.5.6 sürümü ile uyumludur. - Ana oyun yaması ücretsizdir, dilediğinizce kullanabilirsiniz. - DLCler etkin abonelere açıktır. - Ana oyun olmayan Keşif Turu oyunu için "Standalone" yüklemesi yapmanız gerekir. -Oyunu Epic ve Steam'den alanların da Ubisoft Connect üzerinden indirmesi ve...animusprojesi.com
Bu da malum forumdan dlc+ana oyun
AC Odyssey + DLC Türkçe yama
Merhaba arkadaşlar yarım saatlik araştırmanın sonucunda çalışan bir link buldum size anlatmak istiyorum nasıl yaptığımı. Dosyayı taradım bir şey çıkmadı. https://disk.yandex.com.tr/d/YebIcnUqnsY5-g Yukarıdaki klasörde bulunan tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atın. Ardından...www.technopat.net
Bende dlc yok yukardaki daha link daha mı güvenilir
Oyun dosyasının içine atıp kurulum mu yapıcamEvet yukardaki link daha güvenli dlc için ise malum foruma bakmalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten normalde ücretliydi ücretsiz yaptılar
Oyun dosyasının içine atıp kurulum mu yapıcam
Teşekkür ederim yardımın için![]()
Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?
Assassin's Creed Odyssey Türkçe yama nasıl indirilir nasıl yüklenir merak ediyorsanız bu yazımıza bir göz atın.www.tamindir.com
Teşekkür ederim yardımın için
Arkadaşlar daha önce animusa üyeydim ve assassin’s creed odyssey yama satın almıştım hatta oynayıp bitirmiştim. Şu an dosya hala elimde var ama site erişimi olmadığı için şifre ve parola istiyor orayı aşamıyorum. Bilen bir arkadaş var mı?Bildiğiniz güvenilir bir site var mı?
knk hala elinde varsa atabilirimisin 1 oyun çevirisi için 180 lira fazla geliyor birde üstüne 1 aylıkArkadaşlar daha önce animusa üyeydim ve assassin’s creed odyssey yama satın almıştım hatta oynayıp bitirmiştim. Şu an dosya hala elimde var ama site erişimi olmadığı için şifre ve parola istiyor orayı aşamıyorum. Bilen bir arkadaş var mı?