İyi bir hissiyat için en önemlisi Force Feed Back ve direksiyonun maksimum dönüş açısıdır diyebiliriz. Bahsettiğin bütçe bu ikisi için çok düşük. En kötü ihtimalle Logitech Momo (İkinci el 1300 TL) alabilirsin, Force Feed Back özelliği mevcut ancak dönüş açısı sadece 240 derece. Yine de başlangıç için tercih edilebilir, kullanmıştım ve memnun kalmıştım.
Bütçeni daha da yükseltebilirsen Logitech Driving Force GT (DFGT) öneririm. İkinci elde 2250 TL bandında bulunabilir. Force Feed Back var ve dönüş açısı 900 derece, yani oldukça iyi. Bunu da kullanmıştım ve oldukça memnun kalmıştım. Ancak alırken temizini bulmaya dikkat et, biraz kronik sorunları var. Ortadaki korna tuşu bazen bastıktan sonra takılı kalabiliyor. Direksiyonun arkasındaki vites kulakçıkları çok küçük hatta kulakçık bile değiller. Ayrıca bu kulakçıklarda çift basma veya basmama sorunu olabiliyor. Almadan önce bunları mutlaka sormanı tavsiye ederim. Kullanmıştım, temizini bulabilirsen tavsiye ederim.
Son olarak F/P anlamında en iyi deneyimi alabileceğin direksiyonun Logitech G27 (Force Feed Back+900 derece) olduğunu düşünüyorum. Bu direksiyonda öncekilere nazaran bir debriyaj pedalı ve manuel vites bulunuyor. Öncekilerde bunlar yoktu. İkinci elde 5700 TL civarına bulunabilir. Biliyorum bütçesi 1000 TL olan bir kişiye bunu önermek doğru değil ancak senin için hissiyat önemli olduğu için önermek istedim. Manuel vites ve debriyaj, hissiyatı büyük ölçüde arttırır. Bunu da kullanmıştım gayet güzel bir deneyim yaşattı.