Assetto Corsa Turboyu Nasıl 100 Yapabilirim

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,542
Hangi tuşlara basmam lazım? Neredeyse hepsini denedim ama olmadı

Hangi tuşlara basmam lazım? Neredeyse hepsini denedim ama olmadı
Her arabada turbo olmuyor sayılardan ayarlayabiliyorsun . F1 in altındaki sayılardan ayarlanıyor. Mesela 1' e basarsan %10 turbo 5'e basarsan 50 turbo oluyor.

Her arabada turbo olmuyor sayılardan ayarlayabiliyorsun . F1 in altındaki sayılardan ayarlanıyor. Mesela 1' e basarsan %10 turbo 5'e basarsan 50 turbo oluyor.
Dpc group un yaptığı hiç bir modda açılmıyor, oyunun kendi araçlarında da denedim onlarda da açılmadı ama denediğim modların videolarına baktığımda açıyorlardı

Normalde 1-10 arasında tuşlarda oluyor. Ama sende olmuyorsa tuş atamalarını bir kontrol et. DPC araçlarını komple kapalı ve showroom dosyası bozuk harici olarak da, klasörleri kilitli bir şekilde paylaşıyordu en son. Bana kalırsa yabancı sitelere yönel ya da başka mod yapanlara bak.

Normalde 1-10 arasında tuşlarda oluyor. Ama sende olmuyorsa tuş atamalarını bir kontrol et. DPC araçlarını komple kapalı ve showroom dosyası bozuk harici olarak da, klasörleri kilitli bir şekilde paylaşıyordu en son. Bana kalırsa yabancı sitelere yönel ya da başka mod yapanlara bak.
resim_2020-11-17_203643.png
ayarlar bu şekilde, ne yapmam lazım?

Ayaları sıfırlamışsın yani atmana gerek yoktu bunu :D Arttırma ve azaltmaya birer tuş atayacaksın bu kadar
Atıyorum ama olmuyor, sorun o zaten. 1 ve 2 atadım olmuyor, acaba ben hep turbo olmayan araçlarla mı test ediyorum? Turbo olan bir araç söyler misin?

"0" tuşuna basınız. Eğer olmaz ise pit atıp, drive demeden araç ayarlarına geliniz.
Biraz kurcalarsanız bulursunuz turboyu. Yalnız bu turboyu çalıştırmak için aracın turbo desteği olmalı.

"0" tuşuna basınız. Eğer olmaz ise pit atıp, drive demeden araç ayarlarına geliniz.
Biraz kurcalarsanız bulursunuz turboyu. Yalnız bu turboyu çalıştırmak için aracın turbo desteği olmalı.
Yok yapamıyorum, bende bi sa*aklık herhalde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,535
Üyeler
173,988
Son üye
Reveng
Geri