Neler Yeni

Astigmat için kontak lens kullanımı nasıldır?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Motosiklete kasksız binemezsin zaten. Kask varken bir sorun olacağını sanmam.
Yok hocam kaska para veremem değil vizöre dereceli görüş yaptırmanın yada almanın elbet bir maliyeti vardır ona istinaden öyle dedim zaten günlük hayatımda da kullanmak için lense geçiş yapıyorum aslında motorsiklet biraz daha ön planda çünkü hem işim hem de ayriyeten günlük hayatta ulaşımımı sağladığım bir araç ve zaten ehliyetim de kontak lens veya gözlükle sürebilir yazdığı için aman aman trafiğe çıkmayıp otobüs dolmuş taksi vs kullanıyorum ama lense alıştıktan sonra normal şekilde trafiğe rahat rahat çıkabileceğim.
ben sana alternatif sundum senin bileceğin iş tabi normal vizörlere göre pahalı herkese hitap etmez gözlükten rahatsiz olanlar yada lens kullanmayı tercih etmeyenler için seçenek ama ben lens kullanmayı tercih ederim
Teşekkürler hocam fikir için ilk defa duydum sizden aklımda dursun tabi ama günlük hayatta da kullanacağım için normal olarak bende lens kullanma taraftarıyım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,640
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yok hocam kaska para veremem değil vizöre dereceli görüş yaptırmanın yada almanın elbet bir maliyeti vardır ona istinaden öyle dedim zaten günlük hayatımda da kullanmak için lense geçiş yapıyorum aslında motorsiklet biraz daha ön planda çünkü hem işim hem de ayriyeten günlük hayatta ulaşımımı sağladığım bir araç ve zaten ehliyetim de kontak lens veya gözlükle sürebilir yazdığı için aman aman trafiğe çıkmayıp otobüs dolmuş taksi vs kullanıyorum ama lense alıştıktan sonra normal şekilde trafiğe rahat rahat çıkabileceğim.

Teşekkürler hocam fikir için ilk defa duydum sizden aklımda dursun tabi ama günlük hayatta da kullanacağım için normal olarak bende lens kullanma taraftarıyım.
Kasksız motor kullanmak yasak para cezası var nasıl para veremem?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Kasksız motor kullanmak yasak para cezası var nasıl para veremem?
Hocam anlamadınız galiba arkadaş diyor ki kask için dereceli vizörler var ama normale göre pahalılar diyor bende diyorum ki kaza olursa eğer kask perte çıkarsa tekrar gidipte diyorum kask alırım ama dereceli vizöre para veremem maliyet çok olur diyorum kask almam kaska para vermem diye bir şey söylemiyorum ben.

Top Bottom