kutaybey
80+ Bronze
Dahası
kardeşim sen bilgin olmayan konuya atlarsan adam tabii ki eleştirir. adam bilgiliyim dememiş , araştır da gel demiş zaten.Hacı sen çok mu bilgilisin
kardeşim sen bilgin olmayan konuya atlarsan adam tabii ki eleştirir. adam bilgiliyim dememiş , araştır da gel demiş zaten.Hacı sen çok mu bilgilisin
Bisey diyecegim kronik rahatsızlık degil mi astım? Bu yüzden oruç tutmak zorunda degilsiniz diye biliyorumMerhaba arkadaşlar yakın zamanda Respiro-d 25mcg/125 mcg ve Ventolin ilaçları aldım. Sabah akşam kullanmam gerektiği söylendi ama oruçlu iken sabah sıksam oruçu bozma gibi bir durumu var mı bilen bilgisi olan var mı?
Bisey diyecegim kronik rahatsızlık degil mi astım? Bu yüzden oruç tutmak zorunda degilsiniz diye biliyorum
Hocam biliyorum tutarken bir sorun yaşamıyorum zaten ama günde 2 kere kullanmam lazım en azından şuanlık o yüzden sormuştum.kardeşim sen bilgin olmayan konuya atlarsan adam tabii ki eleştirir. adam bilgiliyim dememiş , araştır da gel demiş zaten.
Mesaj yazmak icin yaziyor takma onu kanka.kardeşim sen bilgin olmayan konuya atlarsan adam tabii ki eleştirir. adam bilgiliyim dememiş , araştır da gel demiş zaten.
Hocam astım?hocam hastalık durumunuz varsa tutmayın. en azından geçene kadar.
Hocam astım geçen bir şey değil maalesef ama dediğim gibi tutarken hiç zorlanmıyorum uzun zamandır da ilaç kullanmıyordum doktor yine de hafif septom görünce devam et dedi o yüzdenhocam hastalık durumunuz varsa tutmayın. en azından geçene kadar.
astımı görmemişim dostum gece yatacakken yazdım tam.Hocam astım?
Bozmaz