Yardım ASUS 280 HZ VS ASUS ROG 360 HZ hangisi mantıklı

Hocam bence 280hz alın geçin çoğu kişi öneriyor bu monitörü sıkıntı olmaz diye düşünüyorum değmez 8k daha vermeye
bende öyle düşünüyorum aslında :D hazır indirimdeyken alıp geçeyim diye düşündüm ama 80 hz ve reflex teknolojisi ne kadar farkettirir bilmiyorum :D

bende öyle düşünüyorum aslında :D hazır indirimdeyken alıp geçeyim diye düşündüm ama 80 hz ve reflex teknolojisi ne kadar farkettirir bilmiyorum :D
360 alacaksanız AW2523HF alın itopyada 12.999 TL. Bana sorarsanız 240-280 kafi

hocam ben sizin yerinizde olsam 280hz alırdım 165 ile 240 arasında fark az diyenler varken gerek yok bence 360hz'e profesyonel FP oyuncusu değilseniz.

360 alacaksanız AW2523HF alın itopyada 12.999 TL. Bana sorarsanız 240-280 kafi
360 alırsam onu almam sebebi reflex o monitörde yokmuş araştırdım. diğer serisinde varmış allienvarenin ayakları farklı bir modeli daha var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben sizin yerinizde olsam 280hz alırdım 165 ile 240 arasında fark az diyenler varken gerek yok bence 360hz'e profesyonel FP oyuncusu değilseniz.
pro değilim yok. bencede alıyorum ya bakalım birde şirkete fatura kestireyim az daha düşer fiyat bana gelişi düşer yani

Geri