Teşekkür ederim cevapladığınız için

Teşekkür ederim cevapladığınız için
Öhömmm şey yine rahatsız ediyorum ama bir şey soracaktım yine ehehehehe. Kusura bakmayın. Benim VPN düzgün çalışıyordu önceden. Ama ne olduysa oldu, bağlandığı halde İnternet olmuyor. Kıev miydi neydi işte ona bağlandım onda çalışıyor diğerlerinde çalışmıyor, ama ona da baya bir uğraşmam lazım. Yani bağlandıktan sonra İnternet olmadığı gibi, bağlantıyı kesip yine bağlayınca da tesadüf eseri 5 saniyeliğine geliyor İnternet onu da size attığım mesajların gelip gelmemesinden anlıyorum. Ama dediğim gibi aşırı kısa sürüyor sonra tekrar hâlâ bağlı olduğu halde İnt gidiyor. Sorunu anlatabilmişimdir umarım İnşAllah üşenmezsiniz okumaya da cvp veirirsinizKasa güzel gibi ama eksiklikleri var.
- Fan yok
- Type-c yok
- Psu üzerine fan takılamıyor
Ben almazdım.
Başka vpn kullan.Öhömmm şey yine rahatsız ediyorum ama bir şey soracaktım yine ehehehehe. Kusura bakmayın. Benim VPN düzgün çalışıyordu önceden. Ama ne olduysa oldu, bağlandığı halde İnternet olmuyor. Kıev miydi neydi işte ona bağlandım onda çalışıyor diğerlerinde çalışmıyor, ama ona da baya bir uğraşmam lazım. Yani bağlandıktan sonra İnternet olmadığı gibi, bağlantıyı kesip yine bağlayınca da tesadüf eseri 5 saniyeliğine geliyor İnternet onu da size attığım mesajların gelip gelmemesinden anlıyorum. Ama dediğim gibi aşırı kısa sürüyor sonra tekrar hâlâ bağlı olduğu halde İnt gidiyor. Sorunu anlatabilmişimdir umarım İnşAllah üşenmezsiniz okumaya da cvp veirirsiniz![]()
Ne kullanimBaşka vpn kullan.
Benimki VPN superNe kullanim
Secure VPNNe kullanim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki VPN super
Proxy master yükledim o olur muSecure VPN
bunun için ayrı konu açProxy master yükledim o olur mu
Ben ne zaman konu açsam kilitleniyorbunun için ayrı konu aç
Olur olurProxy master yükledim o olur mu