Takılı olan işlemci nedir hocam? Tam olarak ne hatası veriyor?Arkadaşlar bios güncellerken hata alıyorum bütün videoları izledim herşeyi denedim olmuyor ryzen 5 5600 takacağım güncelleyemiyorum
Athlon X4 950Takılı olan işlemci nedir hocam? Tam olarak ne hatası veriyor?
Takılı olan işlemci nedir hocam? Tam olarak ne hatası veriyor?
Ne hatası peki ve nasıl güncellemeyi deniyorsunuz?
evet 5606 benim sürüm şuan üstündeki bütün hepsini denedim aynı hatayı veriyor bi forumda yazılanlar ryzen işlemci lazım 1000-2000 serisi galiba
mecbur bilgisayarcıya götüreceğin ryzen işlemci takıp güncelleyecek
Alakası olmayabilir ama bir bilgisayarcıdan ryzen 3 1200 vs. ödünç almayı deneyebilirsiniz. Anakartı götürüp de yaptırabilirsiniz.evet 5606 benim sürüm şuan üstündeki bütün hepsini denedim aynı hatayı veriyor bi forumda yazılanlar ryzen işlemci lazım 1000-2000 serisi galiba
Bu arada harici ekran kartınız var mı?evet 5606 benim sürüm şuan üstündeki bütün hepsini denedim aynı hatayı veriyor bi forumda yazılanlar ryzen işlemci lazım 1000-2000 serisi galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
var rx570 takılı şuanAlakası olmayabilir ama bir bilgisayarcıdan ryzen 3 1200 vs. ödünç almayı deneyebilirsiniz. Anakartı götürüp de yaptırabilirsiniz.
Bu arada harici ekran kartınız var mı?
O işlemcinin desteğini kestiler. Ryzen 1000, 2000 ya da 3000 serisi bir işlemci bulup BIOS'u güncelle hocam.Athlon X4 950
evet 5606 benim sürüm şuan üstündeki bütün hepsini denedim aynı hatayı veriyor bi forumda yazılanlar ryzen işlemci lazım 1000-2000 serisi galiba