Neler Yeni

Asus ac51 hız sorunu

İsacomak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsa çomak
Merhaba arkadaşlar elimde asus ac 51 modeli bulunmakta fakat alt yapı hızı 78mbps desteklemesine ragmen modem kendisini 16mbpsye kitlemiş durumda(arayüzden vdsl seçilmiş durumda) aynı model arkadaşımda var onunkiyle denedigimde net 75mbps hız alıyorum nedeni ne olabilir bilen varmı ve böyle bi arıza mümkün mü garantiye göndermek mantıklı olurmu (hata olarak görürler mi uğraşıp genelde açılıp açılmadıgına bakılıyo diye biliyorum) cevaplarınızı bekliyorum

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Şunu denediniz mi. Modemin arkasındaki Reset tuşundan modemi resetlemeyi ve baştan sıfır kurulum yapmayı.

Yada yeni yazılım geldi ise güncellemeyi. Bazı Modemler otomatik olarak güncelleme yapabiliyor.

İsacomak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsa çomak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şunu denediniz mi. Modemin arkasındaki Reset tuşundan modemi resetlemeyi ve baştan sıfır kurulum yapmayı.

Yada yeni yazılım geldi ise güncellemeyi. Bazı Modemler otomatik olarak güncelleme yapabiliyor.
Yazılımı sürekli güncelliyorum işin aksi tarafı paketim 35 deyken 33mbps alıyordum 78 e çıkarınca 16 ya sabitlendi

İsacomak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsa çomak
Merhaba arkadaşlar elimde Asus ac 51 modeli bulunmakta fakat alt yapı hızı 78mbps desteklemesine ragmen modem kendisini 16mbpsye kitlemiş durumda(arayüzden vdsl seçilmiş durumda) aynı model arkadaşımda var onunkiyle denedigimde net 75mbps hız alıyorum nedeni ne olabilir bilen varmı ve böyle bi arıza mümkün mü garantiye göndermek mantıklı olurmu (hata olarak görürler mi uğraşıp genelde açılıp açılmadıgına bakılıyo diye biliyorum) cevaplarınızı bekliyorum
Sorun devam ediyo bu sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen varsa konuya bekliyorum

İsacomak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsa çomak
Sorun devam ediyo bu sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen varsa konuya bekliyorum
Başka arkadaşlarda karşılaşır diye yazıyorum internette göremedim kendim düzelttim ne alakası var bilmiyorum ama modemin reset tuşuna 1dk basılı tuttum tamamen gitti modem 2 ışıkta kaldı sonra tekrar reset tuşuna 20sn bastım yine gelmedi modemin fişini çekip tekrar taktım teknik servisin düzelmedigi sorun düzeldi umarım birine yardımcı olmuşumdur

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Başka arkadaşlarda karşılaşır diye yazıyorum internette göremedim kendim düzelttim ne alakası var bilmiyorum ama modemin reset tuşuna 1dk basılı tuttum tamamen gitti modem 2 ışıkta kaldı sonra tekrar reset tuşuna 20sn bastım yine gelmedi modemin fişini çekip tekrar taktım teknik servisin düzelmedigi sorun düzeldi umarım birine yardımcı olmuşumdur

Ee ben bunu size demiştim. Yeni mi yaptınız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunun çözüldüğüne sevindim :)

Top Bottom